U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Stylen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Krullend haar

Vraag: Heb je advies over hoe ik het haar aan de achterkant van mijn hoofd kan doen krullen met de krultang? Ik slaag er Únkel in om de uiteinden te doen krullen.
 
Antwoord: Het enige dat in deze situatie zal helpen is oefening. Afhankelijk van de lengte van je haar, kan het draaien van het haar in de nek of achteraan het hoofd in een krultang een test zijn voor jouw flexibiliteit.
 
Een trucje om de zaken voor jou wat makkelijker te maken is het gebruik van een puntkam terwijl je het haar rond je krultang windt. Als je de staart van de kam in de krul steekt terwijl je de krul op je krultang draait, dan kan je de kam eruit laten glijden en de krul makkelijker uit de krultang laten schuiven.
 
Het gebruik van de kam zal er ook voor zorgen dat je beter aan de moeilijker te bereiken zones kan. Je kan het haar ook in secties verdelen om het handelbaarder te maken door het haar waar je niet meer werkt uit de weg te houden.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact