U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Minder krul door coupe soleil

Vraag: Ik heb 2 weken geleden heel veel coupe soleil in mijn haren laten zetten. Ik heb krullen. Kan het zijn dat de krul in die laatste paar weken veel minder is geworden door de coupe soleil? Mijn haar is wel wat droog, maar niet extreem. Kunt u me daar een antwoord op geven?
 
Antwoord: Het kan inderdaad zijn dat de krul minder is geworden door de coupe soleil. Dit ligt aan het feit dat door de coupe soleil het merendeel van je rekbaarheid verloren is gegaan en je haar dus droger is geworden en minder wil gaan krullen.
 
Haarproducten van CHI

Ik adviseer je om je haar goed te verzorgen, zodat het vochtgehalte in je haar weer oploopt. Dit kan je bijvoorbeeld doen door de producten van CHI te gebruiken. Met name de CHI Nourish Intense en de CHI Silk Infusion. Deze producten bevatten veel zijde en maken het haar sterker. Ze houden ook meer vocht vast. Je haar zal hier na verloop van tijd alleen maar gezonder van worden.
 
Ook zou ik je willen adviseren om alleen nog maar te blonderen met ammoniavrije producten. Die zijn er van Farouk Systems USA. Al deze producten zijn te koop op johnbeerens.com
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact