“Brazilian Weave” haarverlengingen

Brazilian weave extensions
Foto: Depositphotos
Vraag: Ik hou hier even halt want ik wil méér te weten komen over de “Brazilian weave”. Wordt dit écht lok per lok gedaan? Als je tijd hebt, kan je mij dan alsjeblief vertellen hoeveel dit kost, in welke prijsklasse dit valt, hoe je dit kunt doen, hoe het eigenlijk gedaan wordt en wat men ervoor gebruikt?
 
Antwoord: Ik was niet op de hoogte van een haarverlengingsmethode die “Brazilian Weave” heet, dus ging ik wat op zoek. Wat ik vond was een nieuw haarverlengingsproduct dat “Brazilian Wave” haarextensions heet. Deze verlengingen zijn gemaakt van 100 % remi haar dat een natuurlijke golving heeft die méér gaat krullen wanneer die nat is.
 
Het haar is bevestigd via de samensmeltingsmethode van haarbinding en wordt lok per lok aangebracht of in kleine trossen met behulp van speciaal materiaal. Het gerucht doet de ronde dat het resultaat een érg natuurlijke look is en toelaat dat etnische vrouwen natuurlijk golvend haar hebben op de lengte die zij verkiezen.
 
Het “Brazilian Wave” haar kan geverfd en gestyled worden zoals jij wenst, zelfs ná het bevestigen. De extensions zijn ook herbruikbaar, op voorwaarde dat ze zorgvuldig verwijderd werden door een professional.
 
De mééste haarverlengingen die via deze methode gemaakt zijn hebben voor een behandeling een prijskaartje van 400 tot méér dan 1500 euro, afhankelijk van het type haar dat gebruikt werd en de hoeveelheid extensions die aangebracht werden. De prijzen hangen evenééns af van de plaats waar je woont en de beschikbaarheid van deze extensions in jouw streek.
 
Zoals met de mééste zaken is de prijs van dergelijke diensten gebaseerd op het spel van vraag en aanbod. Identieke diensten met gelijke producten kunnen méér dan het dubbele kosten in één bepaalde streek ten opzichte van een andere regio. Het hangt allemaal af van wat de klanten in die bepaalde streek willen betalen en van het feit of er genoeg concurrentie is voor een bepaalde dienst om de prijzen laag te houden.
 
Ik kan je vertellen dat samengesmolten extensions gewoonlijk véél duurder uitvallen dan gevlochten haarverlengingen of nóg andere types. De gemiddelde winkelprijs van het Brazilian Wave haar voor extensions is rond de 110 euro voor 100 gram. Er zullen gewoonlijk méérdere setjes nodig zijn om extensions op het héle hoofd aan te brengen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Hoelang blijven extensions goed?