Bevestigingsmiddel op basis van bijenwas

Bijenwas voor het bevestigen van extensions
Foto: Alina Cardiae Photography/Shutterstock
Vraag: Hallo, ik heb gehoord dat er een bevestigingsmiddel voor haarfusie bestaat dat gemaakt is op basis van bijenwas en dat érg warmtebestendig is.
 
Het probleem is dat ik het érg snel warm krijg en dus raken de silicone hechtmiddelen van mijn extensions los door het vocht en de warmte. Kan jij mij vertellen over welk middeltje het hier gaat of zo?

 
Antwoord: Ik heb wat research gedaan en vond verschillende verwijzigingen naar fusie bonding extensions die natuurlijke ingrediënten gebruiken als hechtmiddel – inclusief bijenwas. De mééste onder hen lijken gebruikt te worden bij vóórgelijmde extensions (zoals bij Lord and Cliff) en in onafhankelijke salons (doorheen de VS en het Verenigd Koninkrijk).
 
Sommige onafhankelijke firma’s hebben hechtmiddelopties op basis van bijenwas (zoals Racoon Hair Products) maar ik had het moeilijk om een verkooppunt te vinden voor deze producten.
 
Het béste wat je kan doen is met de kapper spreken die je extensions uitgevoerd heeft en vragen wat jouw opties zijn. Hij kan misschien de hechtmiddelen op basis van bijenwas (of een andere optie voor de silicone) vinden bij zijn leverancier. Hij zou op zijn minst op de hoogte moeten gebracht worden van het probleem dat jij ondervindt.
 
Denk eraan dat de kapper erop uit is om de best mogelijke resultaten te zien bij jouw extensions, want jouw haar is een weerspiegeling van zijn handwerk.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Alles over extensions