Allergie en permanenten

Behandelingen voor haar
Foto: Shutterstock
Vraag: Na vele jaren met flinke huidproblemen ben ik onlangs te weten gekomen dat ik allergisch ben voor parabenen, perubalsem en parfum. Die zaken zitten in de meeste cosmetica en daarom ben ik overgestapt op natuurproducten.
 
Nu mijn vraag: ik heb regelmatig een permanentje. Zitten deze stoffen ook in permanentvloeistof? Zo ja, zijn er dan andere mogelijkheden om mij wat volume te doen krijgen in mijn dunne haar wanneer permanenten voortaan uitgesloten is?

 
Antwoord: Sinds kort hebben wij in onze haarstudio een ammoniavrije permanent. Die is veel minder schadelijk voor het haar. Deze permanentvleistof bevat geen parabenen en perubalsem, wel parfum, maar dan in een heel kleine hoeveelheid.
 
Ja, er bestaan andere mogelijkheden om volume in het haar te krijgen. Een juiste verzorging is daarbij belangrijk, bijvoorbeeld met de Biosilk Volumizing lijn. Deze shampoo en conditioner zorgen ervoor dat het haar méér volume krijgt.
 
U kunt ook kiezen voor een volumebehandeling van Great Lenghts, namelijk extensions in uw haar laten zetten. Op deze manier krijgt u méér haar, waardoor het veel voller lijkt. We gebruiken natuurlijk haar: het effect is dus zeer natuurlijk. Niemand zal de extensions opmerken. Uw haar is een stuk voller en met méér haar is het vanzelfsprekend mogelijk om méér volume te creëren. Deze extensions blijven gemiddeld 3 à 5 maanden in het haar zitten.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Is een permanent geschikt voor jou?