Russia in my Heart

Intercoiffure Rusland

  • kapsel met vlechten
  • rondgedraaide vlecht
  • opgestoken golven en krullen
  • gerolde krullen

 
Foto 1: Stapels steil ruig haar verleiden ons met kleuren van gouden, rode en blonde toppen die de indruk geven van een grote wollen hoed of een grote praalzieke vogel die zijn pluimen uitzet om indruk te maken op een soortgenoot. Aantrekkelijke vlechten in verschillende kleuren vallen langs de achterkant en één aparte vlecht werd gemaakt in de vorm van een zoute krakeling aan de zijkant van het hoofd van het model. Probeer dit kapsel niet uit bij u thuis; u zou er nooit in slagen het te creëren!
 
Foto 2: Hier was een puur genie aan het werk. Een schitterende vlecht ligt over de waaier van platina crèmekleurig haar met een dikke riem die volledig rondgedraaid is met een grote halvemaanvormige sikkel die op het voorhoofd naar beneden cirkelt. Dit uiterst opwindende kapsel is afgewerkt met roosjes langs de riem.
 
Foto 3: De gespecialiseerde haarkleur lijkend op een licht topaas vermengt zich met stukjes lichtbruin; dit effect werd wel tien keer vergroot door het geheel van één kant en achteraan volledig op te steken. Het kapsel bestaat uit zware lagen van golven en krullen allemaal samen en roosjes werden rond de rand geplaatst met als bijkomende versiering nog vlechtjes voor deze exclusieve vorm.
 
Foto 4: Een kronkelende langwerpige vorm van gerolde krullen door elkaar heen verweven wordt voorgesteld bij het voorhoofd van deze brunette. Het haar werd zwaar gevlochten naar de achterkant toe in een hoge stand en vastgemaakt met een grote afgeronde krul bovenaan. Een dikke aantrekkelijke vlecht gaat van de bovenkant van de krul tot de nek van het model. Een winnaar reeds van bij de start!
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial