Brazilian Emotions

Intercoiffure Brazilië

  • korte snit rond de oren
  • franje langs de kraag
  • haar met stompe boord
  • opgeknipt kapsel

 
Foto 1 + 2: Gigi! U verovert harten met uw excentrieke smaak ! Inderdaad, een korte gedrongen kruin geeft zwaai aan de franje langs de kraag en de korte snit rond de oren. De korte bovenkant ligt over één zijde van het gezicht in schuine splitsingen en ontmoet de scherpe constructie rond de zijkanten. De donkerbruine kleur heeft sterke stukken en lijnen in rood en secties blond doorheen het kapsel. Als uw persoonlijkheid gewiekst genoeg is voor deze look, dan is dit wat u nodig hebt!
 
Foto 3: De Egyptische koningin had vastbesloten dik zwart haar dat gevormd werd met een stompe boord die de look van het flinke volume langs het midden van het haar en de uiteinden die rond de kaak vallen, exposeert. De sterke rand rond de pony vergezelde deze driehoekssnit in een stompe bob die zo populair werd. Alhoewel deze haarsnit eenvoudig lijkt, is het toch een precisiekapsel dat steeds door een professional moet uitgevoerd worden.
 
Foto 4: Dit mooie beige krijgt klasse wanneer het in de kraag opgeknipt is, in de gebogen lijn waar de bob kan beginnen die lange lagen teweegbrengt. De golving beweegt in directe lichte hoeken die net onder de oren vallen, terwijl de pony tuimelt vanuit de kruin en de wenkbrauwen raakt. Een geloofwaardige snit die er telkens weer elegant uitziet!
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial