Stardust

Intercoiffure Bulgarije

  • blonde haren
  • glad platina haar
  • krullen onder de schouders
  • spiraalkrullen

 
Foto 1: Sprookjesland betovert ons met verlichte waaiers net als in een sprookjestuin. De mogelijkheid van vleugjes haar werd misschien toegevoegd in de kruin van ons model om zich te vermengen met de lange warme blonde lagen. Tipjes platina werden achteraan bij de haarpunten gevonden en de pony heeft een scheiding in het midden en is naar elke kant gericht. Een lichte thermo lotion zal helpen bij dit kapsel.
 
Foto 2: Glad en zacht als zijde met onuitwisbaar rijk zilver platina haar verovert elke lijn binnen een duidelijk doorzichtige luchtbel in dromenland. Dit kapsel kreeg 2 niveaus die naadloos zijn in secties die de kaak omringen en langs achter naar onder hellen: dit moedigt de artiest aan om een buiging te maken! Het gebruik van een gladmakende crème zal een eindglans leggen op uw kapsel.
 
Foto 3: Lange platina lagen werden uitgedrukt in zware haarlengtes die in golven en spiralen krullen onder de schouders van het model. De licht metaalkleurige waaier bovenaan het hoofd kondigt een surrealistisch beeld aan van een porseleinen pop. Gebruik een medium spiraalkrultang voor lang haar zoals op de foto.
 
Foto 4: De artiest werd duidelijk betrapt in het midden van zijn ontwerp met het bruine haar aangezien hij de tijd neemt om de spiraalkrullen te laten vallen van de tang. Beetje bij beetje is de werkman zijn design waard en is hij geschikt voor een trofee met de passende haarkleur en jurk!
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial