Tokyo Style

Intercoiffure Japan

  • kapsel met lange lagen
  • snit op kinlengte
  • eenvoudige korte haarsnit
  • haar met tweetonige kleur

 
Foto 1: De subtiele schaduwen van een kokette manestraal zijn doorzichtig in de lange lagen die rusten rond de schouders van het model. Een scheiding in het midden trekt onze aandacht met een brokkelige pony waarvan één deel over de ooghoek gericht is. Het gebruik van stylinglotion en een grote ronde borstel om te föhnen zullen u helpen om dit kapsel te realiseren.
 
Foto 2: Scherpe randen versterken de stompe snit die op kinlengte is. De pony durft het aan om tot onder de wenkbrauwen te vallen op de bobmanier. Dit kapsel – zijdezacht met een natuurlijke reflectie van blond – is makkelijk zelf te stylen. Enkel wat stylinglotion en föhnen met wat gloss en de echte u komt naar boven!
 
Foto 3: Ze is aardig en eenvoudig en u zou het kunnen zijn, met deze snit welteverstaan! Een gepolijste afgeronde kruin is glanzend en glad terwijl toch verschillend; de zijkanten hebben franje langs het gezicht. De bovenkant heeft een lang deel en wordt in laagjes overgekamd. De achterkant heeft een minimale snit, strak en dicht tegen de nek. Gel of lotion zal helpen bij dit plaatje.
 
Foto 4: Deze tweetonige kleur op het model is net als een kostbare hinde die aan het grazen is. Taanbeige met scherpe randjes in zwart die van onder het haar komen: probeer maar eens, misschien houdt u er wel van!
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial