Handbags

Intercoiffure Oostenrijk

  • tot aan de kraag geknipt haar
  • luchtig kort kapsel
  • felrood haar
  • modieus kort kapsel

 
Foto 1 + 2: De artiest keek terug naar zijn werk en riep uit “prachtig!”. Zo is het, met de tot aan de kraag geknipte snit die zich vermengt met de langere lagen opzij. Tinten beige en lichtbruin worden duidelijk zichtbaar met de lijnen die naar beneden komen van de zijdelingse scheiding. Dit luchtige kapsel dat een applausje verdient kan bekomen worden met gel of lotion en een grote ronde krultang.
 
Foto 3: De bruisende dame heeft felrood haar en was het levend model van de party! Natuurlijk was ze dat, want haar haar was in warrige laagjes gevormd in stukjes rond de nek en vermakelijke deeltjes langs het kader van het gezicht. De nauwkeurig omschreven pof in de kruin introduceert de details van felrood, daarna gouden rood en terug naar felrood. Gebruik gel, lak en gloss.
 
Foto 4: Het beeld van zacht beigeblond haar in dikke lijnen van lagen neemt nota van het modieuze kapsel rond het gezicht van het model. Het haar rust op de kraag in een korte eenvoudige bulk en reikt tot onder de wenkbrauwen. Bespuit lichtjes met thermo stylinglotion en gloss wanneer u klaar bent.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial