Arauco

Intercoiffure Chili

  • kleine ronde krullen
  • kapsel met lint
  • Cleopatra kapsel
  • hoofdband

 
Foto 1 + 4: De bluf van glitter gecreëerd met kleine ronde krullen bovenaan het hoofd leidt tot de dikke lange vlecht die dichtbij de taille valt en een streepje haar dat een scheppend kenmerk bovenop dit kunstcanvas verzegelt. Het meest uniek is de zilveren hoofdband die zorgt voor een verleidelijk karakter op dit ongewone portret. Op de andere foto kunnen we een uiterst innemend effect zien van de verschillende kleur van linten in de vorm van een bloem die op de bovenkant van de krullen van het model rust. Stylinglotion of gel met daarna lak zullen de cilinder van krullen helpen creëren.
 
Foto 2: Grootser dan het leven: krullen boven ronde krullen gestapeld met een roze lint doorheen het kapsel geweven en met de uiteinden die langs de achterkant hangen. Op een fatsoenlijke manier voltooid met een zilveren ringvormige hoofdband die past bij de grote oorringen die zich volledig vermengen met de totale look van de visie. Gel, rollers en lak met heel wat haarspelden zullen u een start geven om deze hoogmodieuze gestalte te stylen.
 
Foto 3: Cleopatra zou dit kapsel niet kunnen evenaren: zo’n buitengewone decoratieve opzwaai die een strakke middenscheiding brengt die leidt tot de dubbele haarrol in de kruin en vastgemaakt is met een zilveren sjaal. De zilveren hoofdband ligt over het voorhoofd van slaap tot slaap en rond het hoofd in een uiterst verrukkelijk design van versieringen. Gebruik gel en lak voor dit uiterst getalenteerde en professionele kapsel.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial