Retro Vintage

Intercoiffure Duitsland

  • steile bobsnit
  • ronde krullen
  • verwarde krullen
  • haar met krul

 
Foto 1: De trendy steile scène van de gladde look van de bobsnit trekt de aandacht met een constructieve spits toelopende lijn langs de nek en een gladde lange kruin die naar beneden valt en de kaaklijn van het model omkadert. Bespuit met stylingspray en gebruik gladmakende lotion voor de perfectie.
 
Foto 2: Een opzichtige massa ronde krullen, rukjes, draaien en buigingen zijn tamelijk duidelijk op het haar van ons model. De lange donzige slag wiebelt met gouden en rode opvliegende lange lagen en rust boven de kraag. Een heel kader om een mooi gezicht voor te stellen! Gebruik scrunchlotion terwijl u föhnt.
 
Foto 3: Met een lange zwaai haar is er een deel genestelde golven aan elke kant die zorgen voor een zorgeloze massa woelige verwarde krullen die beginnen bij de kruin en zich gezellig vleien langs de neklijn. Het gebruik van een medium krultang of rollers in onregelmatige richtingen zal dit kapsel begunstigen.
 
Foto 4: Een klein stukje zijdelingse scheiding kamt het haar in een kleine rol en ijdele krul rond het gezicht. Een hoge kraag van gelaagde bosjes speelt in omhooggaande mixen van slingerende golven en hoeken. Rol uw haar over medium rollers voor dit warrige effect.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial