Snow on your Tongue

Intercoiffure Noorse regio

  • haar in vlechten
  • halflange vlecht
  • warrige spiralen en haarstrengen
  • spiraalvlecht

 
Foto 1: Grillige secties van gouden vlechten omvatten de bovenkant, sommige werden ontworpen om de kruin te versieren terwijl ze hun artistieke bedrevenheid voortzetten met een lange kronkel die op een touw lijkt. Om dit plaatje te vervolledigen werd een bloem in haakwerk vastgemaakt aan de hoek boven de slaap en dat versterkt de volledige reflectie van de vlechten. Gebruik een ruime hoeveelheid gel om uw haar glad te maken vooraleer u het vlecht.
 
Foto 2: Flatterende ingewikkelde vlechten werden verdeeld rond het gezicht en introduceren de kracht van de flinke halflange vlecht die langs één zijde van de achterkant valt. Lichtere aaneengeschakelde vlechten werden in verschillende gekoppelde schakels gevormd. Ruime porties gel of lotion zullen helpen bij het vlechten.
 
Foto 3: Heel wat warrige spiralen en haarstrengen wikkelen zich rond elkaar met een ongewoon kwiek deeltje dat gevormd is in half cirkelvormige piekjes en rukjes met een aantrekkelijke vlecht aan één kant. Twee huidachtige gouden lokken buigen over de bovenkant als finishing touch. Een beetje lak zal helpen bij dit plaatje.
 
Foto 4: Een bescheiden scheiding in het midden wordt een focus met een enorme woelige spiraalvlecht langs één kant met splitsingen, spiralen en afgebroken effecten onderweg. Strakke ronde cilinders van krullen bevinden zich aan de andere zijde met de finesse van de lange franje langs de nek. Gel of lotion zullen helpen bij dit kapsel.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial