The Fondation Guillaume meets Samba

Junioren van de « Fondation Guillaume »

  • omhoog gebracht haar
  • fantastisch kapsel
  • haar in kegelvorm
  • kleine krullen

 
Foto 1: De meesterlijke expressie van donkerbruin haar dat naar achter getrokken en omhoog gebracht werd, geeft het gevoel van een Griekse godin, vooral dan wanneer de krullen op de kruin geschikt zijn zodat er een waterval van krullen is die op de neklijn van het model valt. Rol uw haar in verticale settings en plaats elke krul zodat ze boven de andere valt.
 
Foto 2: Als uw haar vleugels had, dan zouden we naar andere landen kunnen vliegen zonder kerosine te kopen! Twee gecentreerde smalle rijen vlechten beginnen dit fantastische kapsel dat leidt naar de vreemde haarbloesems aan elke kant van het hoofd. Heel wat touperen en daarna haarlak zorgen ervoor dat het haar er heerlijk uitziet en demonstreren de roodachtige bruinblonde haartonen.
 
Foto 3: Let op het bruine haar in de vorm van een kegel, lijkend op de tijden van kastelen en ridders. Ik vraag me af of Raponsje haar lange wapperende haren eveneens in kegelvorm droeg. De artiest bracht het haar zorgvuldig naar boven in geweldige hoogtes boven de kruin om de mogelijkheid van haarstukjes te bieden en het lange ivoorkleurige lint dat we zien hangt samen met het haar. Een zware pony valt over de ogen bij dit unieke portret.
 
Foto 4: Haar en nog eens haar! Kronkels kleine krullen verspreiden zich rond de rand van het gezicht en een heel stuk boven de rest van het haar! Verbeelding daagt u uit om in de wereld van vurige, furieuze kapsels te stappen, een wereld die u ademloos maakt en een wereld die u nooit zou kennen tenzij u dit kapsel zelf uitprobeert. Drijf uw haren uiteen, in de lucht en doe eens lekker wild.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial