Fashion Diamonds

Klaus Peter Ochs

  • haar met krul
  • warrige krullen
  • charmant kapsel
  • kroezig haar

 
Foto 1: Bekijk de diepe onweerstaanbare golven die de slapen rond de ogen raken en het haar in een scherpe ruk omzomen, terwijl de rest naar achter tot de kaak en in een krul circuleert. Bovenaan is er aan de éne kant pof en aan beide kanten een dubbele golf. Voor vrouwelijke aantrekkingskracht kunt u uw haar rollen met rollers indien u golven wenst.
 
Foto 2: Vlassen haar is gespleten bij de snitrand wanneer het nauwgezet weggeborsteld werd uit het gezicht met een bos volumineuze warrige krullen. Een fijne versiering bevindt zich langs de zijkant van het haar en geeft verfijning aan het algemene beeld. Heel wat touperen en haarlak zullen nodig zijn voor dit kapsel.
 
Foto 3: Kleine langwerpige bochtige krullen werden geschikt in grenzeloze kinderlijke vormen die de kijker terugbrengen naar zijn adolescentie. Verschillende kleine secties haar werden geduldig opgerold voor dit charmante kapsel. Om minder werk te hebben, kunt u kiezen voor een permanent voor een blijvende indruk.
 
Foto 4: Observeer deze uiterst opmerkelijke kroezige haarsnit die zo veranderlijk kan zijn als het weer. Het haar kreeg bij het voorhoofd veel hoogte en is lichter langs de zijkanten. Achteraan steekt het opnieuw uit en vermengt het zich makkelijk met de kruin. Kleine aantrekkelijke clips werken het kapsel af.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial