Exotic Show

Intercoiffure Brazilië

  • ronde krullen
  • gala van krullen
  • krullen
  • dooreengevlochten haar

 
Foto 1: Hopen zwart haar werden gestapeld in verdeelde ronde krullen hoog op het hoofd van het model en naar beneden warrig gebracht in kolken laagjes. Antieke witte versieringen zijn rond het hoofd vastgemaakt en hangen langs het gezicht om de kleur en beschrijving van het verfijnde lijfje te vergezellen. Kunst bestaat onder verschillende vormen en dit is één ervan.
 
Foto 2: Een jachtluipaard kan niet overrompeld worden, want die staat fier in de jungle. Met donkerbruin haar dat naar buiten staat, heeft ons koninklijke model een scheiding in het midden met haar aan elke zijde, getoupeerd en gespoten in een gala van krullen en opgezet met oranje gekleurde versieringen. Een echt oerbeeld.
 
Foto 3: De bijenkoningin houdt haar zwerm naarstig aan het werk op haar verzoek ; ze weten allemaal dat zij koninklijk gezag heeft. Smalle cilinders krullen werden in selectieve kunstvormen geplaatst met parels aan de binnenkant van elke rol en een veer uit parels aan de achterkant. Hoort u gegons?
 
Foto 4: Een tropische achtergrond brengt grote bladeren en welsprekende bloemen voort en zo is het ook met het gouden tooisel van het model. Haar haar werd dooreengevlochten met het aanhangsel en houdt zo de illusie van een mythe. Een echte prinses van de vindingrijkheid.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial