Elegance

Intercoiffure Japan

  • jaren veertig kapsel
  • hoogmodieus opsteekkapsel
  • modern opsteekkapsel
  • omhoog geborsteld haar

 
Foto 1: Herinnert u zich Bogie en Bacall? De charme van het kapsel van Lauren Bacall uit de jaren veertig/vijftig komt terug in de makkelijke zijdelingse scheiding van het model en de gerolde ijdele golven die neervallen op de rug en rond de schouders. Heerlijk sexy en een kapsel dat u zelf kunt uitproberen: begin bij de scheiding en rol rollers naar binnen heel de weg naar beneden toe. Borstel goed door en bespuit met gloss voor de glans.
 
Foto 2: De verfijnde smaak van een hoogmodieus opsteekkapsel kan de mensen versteld doen staan wanneer het kapsel krachtig opgestoken wordt in een verpletterend grote cilinder helemaal bovenaan het hoofd van het model! Andere grote krullen werden opgevat en het donkerbruine haar begint zijn uitstapje om rond de nek te vallen. Een kleine bescheiden lok bevindt zich aan de andere kant van deze aristocratische creatie.
 
Foto 3: Bekijk even dit elegante moderne opsteekkapsel dat in blonde tinten op het hoofd van het model op en naar buiten golft zoals een hoed. Het haar werd zwaar omhoog geborsteld en strak vastgezet om te zorgen voor de grote donsbal bovenaan. Prachtige look voor de catwalk!
 
Foto 4: De pracht van bruine tinten bereikt een hoogtepunt wanneer het haar helemaal naar de bovenkant van het hoofd geborsteld en getoupeerd wordt om de massa krullen in de vorm van een hoge kam van een vogel te verzamelen. Borstel uw haar omhoog en zet vast met spelden of een haarband, toupeer en bespuit met lak.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial