The Most Beautiful Hair in the World

Intercoiffure Mondial Team

  • watervalkrullen
  • bos krullen
  • bruine krullen
  • warrige krullen

 
Foto 1: Lichtblonde lokken verkennen de schouders vanuit een scherpe zijdelingse scheiding en een kokette pony ligt over de zijkant van het gezicht en valt in warrige watervalkrullen. Thermo stylinglotion voor het föhnen en fixerende lotion vooraleer u uw spiraalkrultang gebruikt, zullen nuttig zijn. Een ronde of platte tang voor de pony en een kleine hoeveelheid gloss kunnen gebruikt worden bij de afwerking.
 
Foto 2: Hier zien we roodachtig blond haar in een grote bos krullen rond het hoofd die zorgen voor het gewenste volume. De zijdelingse scheiding gaat over in een kleine waterval langs de zijkant van het gezicht; de andere kant daarentegen is naar beneden gekamd om aan te sluiten bij de krullen. Scrunch met heel wat gel en lak.
 
Foto 3: Een reusachtige massa bruine krullen zorgt voor een groot statement in de vorm van een frivole driehoek die zich uitstrekt tot buiten en voorbij de schouders van het model. De droom van deze fantasie kan bekomen worden met een hoog niveau permanent, touperen en lak.
 
Foto 4: Een brede wapperende haarbeweging gedefinieerd in een bos rode en gouden warrige krullen die zich verzamelen rond de schouders. De scherpe definitie van het gladde bewustzijn bovenaan is de scheidende factor en de enorme stroom krullen. Maak glad met een brede krultang bovenaan en een medium tang bij de haarpunten. Trek hier en daar aan het haar met uw kam met brede tanden en lak; zo brengt u de uiteinden waar u die wil.
 
Méér Intercoiffure Mondial kapsels
 
Foto’s: Intercoiffure Mondial