Schouderlange kapsels van beroemdheden met krullen

Schouderlange kapsels met krullen
 
Schouderlange kapsels zijn in feite het beste van beide werelden, niet? Niet te lang en niet te kort. Eén van de grootste voordelen van een schouderlang kapsel is de beweging en het volume dat ermee gecreëerd kunnen worden.
 
Deze lengte is lang genoeg om een goede, enorme krul te creëren, maar toch niet té lang om door buitensporig gewicht naar beneden getrokken te worden. Kapsels.net is fier om zijn lezers de mooiste kapsels en trends van beroemdheden voor te schotelen. Bekijk hieronder de krullende, schouderlange kapsels gespot bij sterren.
 
Schouderlang kapsel met krullen van Alana De La Garza
Alana De La Garza - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Alana De La Garza: Alana’s krullende schouderlange kapsel is eenvoudig en toch verfijnd. Het minimalisme is afkomstig van een basic middenscheiding en de elegantie gaat verder in die chique krullen. Ze begrijpt duidelijk dat de halflange krullende trend een sfeer van verfijning kan opleveren.
 
Halflang haar met krullen van Elsa Pataky
Elsa Pataky - Foto: Jaguar PS/Shutterstock
Elsa Pataky: De mooie Elsa Pataky weet dat, hoe korter het haar is, hoe meer volume je moet creëren om een vrouwelijke look te behouden. Ze doet dit op een tactische manier met haar diepe zijscheiding, die haar hoogte vooraan geeft en ook door het haar warrig te maken en het met een spray op zijn plaats te houden.
 
Het halflang krullend haar van Haley Ramm
Haley Ramm - Foto: Jaguar PS/Shutterstock
Haley Ramm: Soms kan het volume dat door krullen gecreëerd wordt wat overweldigend zijn – zoals het opdringerige soort overweldiging. Haley heet de perfecte oplossing wanneer dit voorvalt! Ze heeft één kant glad naar achter gebracht, achter haar oor en de hoogte bovenaan maakt het kapsel perfect evenwichtig.
 
Kapsel met retro watergolven voor Charlotte Dellal
Charlotte Dellal - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Charlotte Dellal: Ben je op zoek naar eens iets anders, probeer dan dit leuke retro halflange kapsel, zoals Charlotte deed. Je hoeft geen professional te zijn en zelfs niet veel tijd te hebben, wanneer je enkel de voorste sectie van watergolven moet voorzien. De andere kant is moeiteloos achter het oor gestopt. Voilà!
 
Alesha Dixons halflang haar met krullen
Alesha Dixon - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Alesha Dixon: Alesha Dixon komt succesvol weg met een halflang kapsel met krullen, terwijl ze de ombré haarkleurtrend omarmt. Met etnisch of ruw haar moet je gewoonlijk product gebruiken bij de wortels om het haar wat te temmen en het plat te krijgen. Daarna kan het krullen beginnen!
 
Diane Krugers halflange haar met losse krullen
Diane Kruger - Foto: Denis Makarenko/Shutterstock
Diane Kruger: Dianes krullen zijn leuk, niet? Ze is een goed voorbeeld van hoe je de chique beach wave kapseltrend kunt dragen. De losse en ontspannen krullen zorgen voor een natuurlijker voorkomen zodat je er keurig en afgewerkt kunt uitzien zonder uren bezig te zijn met je kapsel.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Alles over krullend haar