Zelfdenkende Shampoo - Truffle by Fuente

Truffle by Fuente shampoo
 
John Beerens Haarstudio werkt met de beste en eerste ‘zelfdenkende’ shampoo ter wereld: Truffle by Fuente. De revolutionaire shampoo is opgebouwd uit organische ingrediënten zoals mineralen uit de schil van de witte truffel, pure diamantstof en meteorietstof uit de ruimte. Deze combinatie reageert individueel op iedere haarsoort. Een intelligente shampoo die ieder haartype weer in ultieme conditie krijgt.
 
Proteïnen en vocht
 
Het menselijk haar bestaat voor meer dan 90% uit proteïnen en vocht. Dus als er een probleem is met haar, dan ligt dit altijd aan een tekort van één van deze stoffen, of aan een combinatie van deze twee. Fuente heeft daarom een shampoo ontwikkeld die de eigenschap heeft om bij ieder haartype dun, dik, breekbaar, droog, stug of hard juist die stoffen achter te laten waarvan een tekort is en dus het haarprobleem veroorzaakt.
 
De ontwikkeling van deze ‘zelfdenkende’ shampoo heeft ruim vier jaar geduurd, maar het resultaat mag er wezen. Alle tekorten van vocht, proteïnen of beide wordt tot in detail opgevuld met deze shampoo. Truffle by Fuente brengt ieder haar terug in de meest ultieme conditie.
 
Witte truffel, diamant- en meteorietstof
 
Fuente deed voor deze shampoo een wereldwijd onderzoek naar de meest geschikte organische grondstoffen. Dat leidde na vier jaar research tot een verbluffend inzicht. De mineralen uit de schil van de witte truffel zijn gecombineerd met meteorietstof vanuit de ruimte en pure diamantstof betrokken van één van Nederlands oudste diamantairs.
 
Het is wetenschappelijk aangetoond dat zodra een meteoriet de aarde bereikt en in zeewater neerstort, er een reactie plaatsvindt tussen de meteoriet en het zeewater. Er ontstaan mineralen die normaal gesproken niet op aarde voorkomen. Deze mineralen zijn zeer geschikt voor het menselijk haar en de hoofdhuid. De ingrediënten meteorietstof, witte truffel en diamantstof zijn nooit eerder door een cosmeticafabrikant toegepast in één shampoo.
 
Magnetische velden
 
De premium shampoo van Fuente is geproduceerd met magnetische velden in plaats van gewoon ‘roeren’. Met al die actieve stoffen in de nieuwe shampoo van Fuente, zou met een normale techniek de haren snel zwaar gaan aanvoelen. De Universiteit van Leuven heeft een productieproces met magnetische velden ontwikkeld die de actieve bestanddelen in de shampoo kan opbreken in duizenden kleine deeltjes. De kleine deeltjes hechten veel beter aan en maken op meer punten contact met de hoofdhuid en de haarschacht.
 
De lastige molecuul combinaties van de shampoo worden door het magnetisch veld geordend en werken daardoor optimaal samen. Het resultaat is een shampoo die voor ieder afzonderlijk haartype exact de juiste hoeveelheid bouwstoffen achterlaat.
 
De Shampoo in combinatie met de verzorging Truffle by Fuente is ook verkrijgbaar in de John Beerens Webshop, de Beauty Webshop voor alle producten voor de uiterlijke verzorging.
 
Zie ook: Vragen en antwoorden over shampoo