Hoe het beste maken van krullend haar

Lang haar met krullen
 
Komaan meisje, wie u ook vertelde dat steil haar de enige manier was om voor de dag te komen, had duidelijk geen idee waarover hij of zij praatte. Krullend haar is net zo sexy.
 
In plaats van om de paar weken naar de kapper te hollen om een dure straighteningbehandelingen te ondergaan, moet u misschien leren genieten van uw krullende golven, schat. Vertrouw op me, met krullend haar kunt u eveneens heel wat wegen uit. Hieronder enkele tips om te starten.
 
Laat het groeien
 
Denkt u aan die ene of die andere haarsnit, niet doen. Krullend haar ziet er sexyer uit wanneer het langer is, dus denk maar beter aan laten groeien. Vraag uw kapper wel om uw haar in lagen te knippen, zo is het makkelijker in bedwang te houden en is de look fantastisch. Een goed gelaagde haarsnit voor lang krullend haar is een klassieke look, dus laat die straightener maar liggen!
 
Haarband
 
Kijk maar eens rond iedereen draagt een haarband in n of andere stijlvorm of mode. Maar raad eens: met krullend haar kunt u er beter uitzien met een haarband dan de meeste andere mensen. Haarbanden hebben de neiging om het haar platter te maken, dus steil haar ziet er plat niet zo goed uit, h! Maar met krullend haar is het platter worden eerder een voordeel.
 
U kunt de band op gelijk welke manier dragen. Maar ik heb iets anders ontdekt. Doe een haarband om terwijl uw haar nog vochtig is en laat die een tijdje zitten. Neem die later uit en u zult zien dat uw haar perfect zit bij de kruin. Zo krijgt u geweldige body en toch blijft het haar aan de bovenkant van het hoofd op zijn plaats! Hoe cool!
 
Opgestoken krullend haar
Foto: Halfpoint/Canva
Het opgestoken kapsel
 
Krullend haar ziet er absoluut schitterend uit in een opsteekkapsel. En van mijn favoriete opsteekkapsels voor krullend haar is wat schuifspelden gebruiken om de krullen aan de bovenkant van het hoofd te schikken. De cirkel van schuifspelden zou de krullen op zon manier moeten ophouden dat ze wapperen als een verfijnde knot.
 
U kunt enkele lokken los laten kronkelen om uw gezicht te omlijsten of die gewoon ook opsteken aan u de keuze. Voeg wat glitter toe door het opgestoken haar te decoreren met enkele spelden en haarjuweeltjes.
 
Het kronkelende kapsel
 
Dit is een perfecte look voor krullend haar die goed werkt voor elke gelegenheid casual of formeel. Doe wat haargel en glansserum op uw handen. Vermeng die goed. Terwijl uw haar nog vochtig is, gebruikt u n hand om het naar uw gezicht te trekken. Terwijl u dit doet, gebruikt u de andere hand om uw vingers over het hoofd te kronkelen net alsof u een hoofdmassage aan het geven bent. Dit is om de vermengde gel en serum in uw haar te krijgen. Schud uw haar zodat het niet kleeft en laat het gewoon zijn gang gaan. Probeer geen kam te gebruiken of de hele look zal veranderen.
 
Krullend haar masseren
Foto: Diego Cerro/Canva
Op zijn Frans
 
De Franse wrong is n van de klassieke kapsels en met krullend haar past dit als geen ander. Weet u zelf niet hoe dit te creren, vraag het dan aan iemand anders of kijk naar een ander zodat u het kunt leren. U moet zorgen dat u uw krullen zo strak mogelijk naar de achterkant van uw hoofd trekt om de perfecte wrong te bekomen. Opnieuw kunt u enkele krullen eruit laten en die zo schikken dat ze van de bovenkant van uw hoofd over de wrong naar beneden vallen. Dit maakt de look geweldig.
 
Tot zover dus de vijf zaken die u kunt doen met uw krullende haar. Ik hoop dat u nu niet langer verlangt naar steil haar!
 
Door Susan | | ©Kapsels.net

Zie ook: Vragen over krullend haar