HairZing voor modieuze haarstyling

HairZing - Haaraccessoire om paardenstaarten en opsteekkapsels te maken
 
Hoelang is het al geleden dat u een totaal nieuw haaraccessoire hebt gezien? Bent u klaar voor iets compleet nieuws? We hebben het niet over het geven van nieuwe kleuren aan oude favorieten, zoals paardenstaarthouders en haarbanden. HairZing is een frisse nieuwe haarstylingsensatie!
 
Creëer verbazende kapsels met HairZing! Of uw haar nu lang, kort, dik, dun, krullend of in cornrows is, het comfortabele ontwerp van HairZing biedt u de flexibiliteit om dozijnen kapsels te creëren – kapsels die u in modemagazines gezien hebt en waarvan u dacht dat u dat nooit zou kunnen doen met uw eigen haar! Nu kan dit wel!
 
Het geheim zit in de kralen harsbanden, die bevestigd zijn aan de twee haarvriendelijk gevormde metalen kammen. Schitterende kralen allerhande verschijnen magisch opgehangen in uw haar, terwijl HairZing uw kapsel de hele dag op zijn plaats houdt!
 
HairZing - Accessoire om je haar op te steken
 
Verander snel van ingewikkelde opsteekkapsels voor huwelijk en prom naar alledaagse kapsels zoals paardenstaarten die gezond zijn voor het haar en “Peacock Twists” in enkele minuten. Francesca Kuglen, medeoprichtster en creatief hoofdverantwoordelijke, zegt: “U kunt HairZings zelfs dragen onder een hoed of fietshelm zonder achteraf plat “hoedhaar” te hebben.
 
U kunt uw hoofd comfortabel naar achter leunen in om het even welke zetel zonder van uw haar een puinhoop te maken.” In tegenstelling tot clips, paardenstaarten of spelden ligt HairZing plat en past het zich aan aan de vorm van het hoofd. Laat het zitten wanneer u een dutje doet en u zult comfortabel slapen EN ontwaken met prachtig haar!
 
HairZing - Spelden voor paardenstraarten en opgestoken haar
 
HairZing is verkrijgbaar op HairZing.com en daar vindt u veertien live videodemonstraties die u leren hoe u makkelijk een kapsel kunt creëren met uw HairZing!
 
HairZing is:
 
  • Flexibel door het ontwerp – creëer comfortabele, modieuze, verbazende kapsels met alle haartypes.
 
  • Gezond voor het haar – geen problemen of beschadigd haar meer.
 
  • Vriendelijk voor onze planeet – gecreëerd door vrouwen-kunstenaressen in collectieve gemeenschappen waar parels aanwezig zijn in Afrika en China.
 
  • Een snelle haarstylingoplossing – creëer in enkele minuten kapsels zoals in het salon voor kantoor, prom, gym, strand, waar ook!
 
  • Revolutionair – het eerste echt nieuwe, gepatenteerde haaraccessoire geïntroduceerd deze eeuw.
 
Zie ook: Méér over opsteekkapsels