Hairdreams - De nieuwe haartrends

Droomt u ook van de allernieuwste, supermodieuze kapsels, maar hebt u daarvoor echter niet het “juiste” haar? Geen probleem! De haarverlengingsspecialist Hairdreams toont met zijn recentste trendcollectie hoe de meest actuele trends ook probleemloos kunnen toegepast worden wanneer het eigen haar niet het juiste volume, de geschikte kleur of de passende lengte heeft.
 
Met een team van trendscouts en internationale topstylisten heeft Hairdreams reeds bij een fotoshoot in de modemetropool Milaan de allernieuwste mode- en haartrends gedemonstreerd met modellen die allen van moeder natuur eigenlijk niet het geschikte haar voor de kapsels in kwestie gekregen hadden.
 
Met behulp van de zeer kwalitatieve echte haren van Hairdreams en het totaal nieuwe haarverlengings- en haarstylingssysteem LaserbeamerXP werden de tekorten snel en probleemloos gecompenseerd en de nieuwe trends perfect in scène gezet.
 
De experten van Hairdreams hebben trends geïdentificeerd die dit jaar op de catwalk speciaal aangekondigd zijn:
 
Elegante haarstijl met extensions
 
De black&white stijl met elegante, contrastrijke zwart-wit outfits, waarbij lange compacte bobs en mondaine pagekopjes speciaal goed passen.
 
Romantisch kapsel met extensions
 
De nieuwe romantische stijl met biezen, pastelkleuren en bloemenprints, die onlangs nog bij de Oscar- en Grammyuitreikingen bij talrijke beroemdheden te bewonderen was en die bijzonder goed harmonieert met lange, glanzende haren met krulletjes en golven.
 
Jaren 60 kapsel
 
Sixties kapsel  met extensions
 
De nieuwe sixties stijl met kledij in A-lijn met krachtige kleuren en geometrische motieven, waarbij men korte, geometrische bobs draagt, die met krachtige kleureffecten en/of asymmetrische gedeeltelijke verlengingen opgepept worden.
 
Voor de nieuwe kapseltrends maakt Hairdreams gebruik van zorgzaam met de hand geselecteerd echt haar, dat door zijn hoge kwaliteit voor een zacht, zijdeachtig en glanzend uitzicht zorgt en daarbij even natuurlijk als het eigen haar werkt. De haren vallen zacht en natuurlijk, de verbindingen zijn nauwelijks zichtbaar en door de speciaal ergonomisch gevormde bondingen ook amper voelbaar.
 
Samen met het innovatieve haarstylings- en haarverlengingssysteem LaserbeamerXP zorgt Hairdreams voor de nodige lengte en het vereiste volume om de nieuwe kapsels perfect te creëren.
 
Bijgevolg kan werkelijk iedereen zich verheugen op de nieuwe haartrends en die onbeperkt zelf hebben!
 
Foto's: ©Hairdreams