U bent hier:   Home  ›  Hairextensions  ›  Balmain Hairextensions  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Balmain hairMake-up

Balmain Hair is een toonaangevend merk op het gebied van DoubleHair & Extensions. Door de relatie met de modewereld en de jarenlange expertise weet Balmain innovatieve producten te lanceren. De nieuwste introductie is hairMake-up, een handig systeem waarmee de consument zelf op elk gewenst moment een ander kapsel kan creëren. In een handomdraai meer lengte, volume en kleur.
 
De internationale catwalk bepaalt de trends; lang haar dat er gezond en volumineus uitziet. Balmain sluit hier op aan met Hair Make-up; haarproducten voor een ultieme vrouwelijke look. Van weelderig golvend haar tot lang sluik haar, bijna alles is mogelijk. De hairMake-up lijn is gemaakt van Memory®Hair en is verkrijgbaar in negen actuele kleurcombinaties waar de consument letterlijk alle kanten mee op kan. Van een funky hairboost met krullen, tot natuurlijke kleuren voor haarverlenging, die perfect matchen met het eigen haar. Het handige clip-in systeem is zo eenvoudig, dat iedereen ermee kan werken. ‘Any style, any time’, voor de consument die Balmain gebruikt.
 
Memory®Hair
 
De nieuwste innovatie vanuit Balmain’s research & development-afdeling is ‘Memory®Hair’. Het engelse woord ‘memory’ staat voor geheugen en dat is nu precies waar het om draait. Het haar ‘onthoudt’ als het ware de uitgevoerde behandeling (bijvoorbeeld bewerken met de krultang), en houdt dit intact; ook na een regenbui of wasbeurt. Memory®Hair kan alleen met heating tools vervormd worden. Het onderhoud van Memory®Hair vergt nauwelijks tijd; uitspoelen met lauw water en verzorgen met een speciaal voor Memory®Hair ontwikkelde conditioning spray is voldoende.
 
haarmodel voor hair extensions voor kleur accenten hair extensions voor pony pony extensions
haar extensions haarextensions hair extensions voor lengte hair extension voor meer lengte
(Klik voor grotere foto’s)

Soft Blend Edge
 
Een andere innovatie van Balmain’s eigen R&D-afdeling is de unieke en gepatenteerde techniek Soft Blend Edge. De bovenste strip bestaat uit aaneengesloten curves, wat een perfecte driedimensionale aansluiting met de hoofdhuid creëert. Doordat de strips niet op, maar onder elkaar zijn geplaatst, is dit systeem ongeveer 70% dunner dan andere strips. Ander voordeel is dat de curves 20% meer haar per vierkante centimeter bevatten.
 
hair extensions - binnenkant hair extensions - buitenkant gekleurde pony extensions voor lengte
(Klik voor grotere foto’s)

Blikvanger
 
HairMake-up is uitermate geschikt voor de consument die graag haar eigen look bepaalt, zonder daar al te veel tijd in de kapsalon mee kwijt te zijn. Voor de kapper is hairMake-up de tool om haar cliëntèle te voorzien van een superstar-look. Het complete productaanbod bestaat uit Color Fringe, oftewel lokken van 6 cm breed in twee lengtes (15 en 30 cm), Color Accents, kleurige accenten bestaande uit drie delen van 2 cm breed en 30 cm lang, Length Extensions die per drie stuks verpakt zitten en elk 9 cm breed zijn en verkrijgbaar zijn in 25 en 40 cm lengte.
 
Tot slot is er nog de zogenaamde ‘Complete Extension’; een 27 cm breed extensionsysteem, waarmee je binnen een minuut een volle, lange haardos realiseert. Deze is er ook in lengtes van 25 en 40 cm. Indien gewenst kan de klant in de salon de extensions laten bewerken (stylen) of knippen, zodat een nog natuurlijker effect gerealiseerd wordt. ‘hairMake-up’ is het ultieme middel voor consumenten die mode niet als een statisch gegeven zien, maar durven te experimenteren in de meest brede zin van het woord.
 
Foto's en tekst: ©Balmain Hair
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact