Balmain DoubleHair Strip

Balmain DoubleHair Strip extensions
 
De DoubleHair Strip van Balmain Hair is dé manier om op professionele wijze het haar te verlengen, een volumeboost te geven of een modische kleur.
 
DoubleHair Strip wordt bevestigd met de gepatenteerde DoubleHair techniek, waardoor het mogelijk is binnen 20 minuten een strip aan te brengen die gelijk staat aan 45 extensions. In één handeling krijgt de klant prachtig haar voor een luxe en natuurlijke look!
 
Balmain verwacht veel van de nieuwe DoubleHair Strip; een handgeknoopte haarstrip van 100% echt haar in negen verschillende kleurcombinaties; vier basiskleuren, die in iedere kleur te kleuren zijn en vijf duo-tones, direct draagbare kleurcombinaties.
 
Door de dubbele haarlaag, de eenvoudige techniek en de combinatie met de Fill-In extensions van Balmain, is binnen 20 minuten een compleet nieuwe coupe te realiseren. De DoubleHair Strip is 27 cm breed en hoeft maar met 11 bonds vast gezet te worden. De strip is verkrijgbaar in 25 en 40 cm.
 
  • Balmain DoubleHair Strip kapsel
  • Balmain DoubleHair Strip kapsel
  • Balmain DoubleHair Strip haarstijl
  • Balmain DoubleHair Strip haarstijl
  • Balmain DoubleHair Strip extensions

 
Natuurlijk effect
 
Balmain streeft met de DoubleHair Strip een natuurlijk effect na. Het 100% echte haar is net als het eigen haar te wassen en op elke gewenste manier te stylen. Het haar voelt zacht en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien heeft Balmain een speciale techniek ontwikkeld – de gepatenteerde Soft Blend Edge – waarmee de strips onzichtbaar zijn te plaatsen.
 
DoubleHair Strip bestaat uit 2 strips met haar die niet op elkaar maar onder elkaar zijn geplaatst, waarbij de bovenste strip de vorm heeft van aaneengesloten curves. Hierdoor is DoubleHair Strip ongeveer 70% dunner dan elk ander systeem. De curves zorgen voor een perfecte integratie met het eigen haar en sluiten naadloos aan op de vorm van het hoofd. Bovendien bevatten de curves circa 20% meer haar per vierkante centimeter.
 
Permanent of tijdelijk
 
Balmain staat garant voor comfort; de gepatenteerde Soft Blend Edge zorgt voor een perfecte mix met het eigen haar en is nauwelijks voelbaar. De klant heeft keuze uit twee methodes; een permanente bevestiging in de kapsalon door middel van ‘bonds’.
 
De DoubleHair Strip blijft zes tot acht weken zitten en is twee tot drie keer te gebruiken. Uw klant heeft hier dus een half jaar plezier van en heeft ook nog eens 6 maanden garantie op het haar in combinatie met de Balmain haarverzorgingslijn!
 
Ook is er een methode met een eenvoudig clipsysteem; ook wel positioneringsclips genoemd. De klant kan thuis op elk moment een tijdelijk effect realiseren met DoubleHair Strip. Een perfecte manier om de klant te laten kennis maken met haarverlenging zonder het meteen permanent vast te hoeven laten zetten!
 
Foto's en tekst: ©Balmain Hair