Balmain Fill-in Extensions

Balmain Long Hair Treatment
 
Balmain Hair, bekend van haar noviteiten, is op de markt gekomen met een voordeel verpakking die ervoor zorgt dat elke stylist een gepaste en betaalbare oplossing heeft voor een ieder die een haar boost wil. Met de 100% human hair fill in extensions kunnen verschillende looks worden gemaakt. Steeds meer kappers worden door hun cliëntèle uitgedaagd om hen een betaalbare haar boost te geven.
 
Met de fill in voordeel verpakking heeft de stylist geen beperkingen meer. Kleur, volume en lengte kunnen verkregen worden tegen een meer dan redelijke prijs. Met als eindresultaat dat zowel stylist als consument tevreden zijn!
 
Test Visualizer:
 
De 50 fill in extensions zijn verpakt in een handige organizer die tegelijkertijd een unieke test visualizer is. Met deze visualizer kan de consument meteen het geweldige resultaat van een volume boost en extra lengte zien en ervaren.
 
Fill-in hair extensions
 
Fill-in extensions
 
Hoge kwaliteit:
 
De fill in extensions zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar. Balmain Hair biedt dan ook een unieke 6 maanden garantie bij gebruik van Balmain Hair care. Elke fill in extension is herbruikbaar en is in de punten gelaagd wat resulteert in een perfecte integratie.
 
In een voordeel verpakking zitten 50 fill in extensions met de natural straight structuur en een lengte van 40 cm. Met 1 voordeelpak kan een volledige volume behandeling worden verkregen en met 2 pakketten een basis verlening.
 
Complete kleur collectie:
 
Deze collectie bestaat uit modieuze kleuren. Zes prachtige gemêleerde kleuren die ervoor zorgen dat bij het eindresultaat extra visuele diepte wordt verkregen voor een levendige, gezonde glanzende look. Drie kleurbare level kleuren,die gemakkelijk in elke gewenste kleur ingevuld kunnen worden en drie solide kleuren.
 
Foto's en tekst: ©Balmain Hair