Royston Blythe Artistic Team

Of het nu gaat om uitnodigingen om aanwezig te zijn bij de bruiloft van Katie Price en Peter Andres en hiervan de styling te verzorgen alsook de styling voor hun foto´s in OK! Magazine, te verschijnen in ITV´s Marriage & Mayhem, op te trekken met personen als David en Victoria Beckham en Liz bij het geklede feest van Elton John, of zelfs als gasten bij de lancering van de “Adult Telephone line” van Cynthia Payne – The Dream Queens zijn met geen enkele andere haarstylist te vergelijken.
 
The Dream Queens Royston Blythe en Nick Malenko zijn The Dream Queens. Het zijn personen die van een uitdaging houden en er plezier aan beleven om mensen er verbazingwekkend uit te laten zien en zich zo te voelen door prachtig kapperswerk, betoverende styling en te geloven in een droom. Een dynamisch kappersduo met zeer gerespecteerde naam binnen de kappersindustrie en bij de pers. Dit prijswinnende team is in staat iedereen die zij ontmoeten in verrukking te brengen. Elke droom van een meisje komt uit wanneer zij gebruik kunnen maken van de “recht door zee” consultaties van The Dream Queens, of van de adviezen van onschatbare waarde, een exact begrijpen van een ieders wens … en dit alles om een “van top tot teen” stijl te creëren die bol staat van glamour!
 
De artistieke creativiteit van The Dream Queens op het gebied van haar en het begrijpen van het gehele uiterlijk, van make-up tot styling, heeft hen het gesprek van de dag gemaakt binnen de industrie en heeft er toe geleid dat zij bekend staan als de Dolce Gabbana van de haarmode wereld! Feest vieren met Elton John, dineren met mode recensenten, jet-setting in alle exotische plaatsen, en hun benijdenswaardige kleine zwarte boekje – de eigen ervaringen van The Dream Queens worden eenvoudig tijdens hun consulten doorgegeven. Beroemdheden als Katie Price, Lisa Scott Lee, Sarah Harding en Jenniffer Elliston zijn nog maar een paar van de beroemdheden waarvan The Dream Queens het haar verzorgd hebben.
 
Experts als ze zijn op het gebied van haarverzorging, The Dream Queens alter ego´s Royston en Nick zijn met awards onderscheiden stylisten die hun vakgenoten van hetzelfde niveau opleiden via kappers en styling seminars, bruidscursussen en foto workshops. Door nauw samen te werken met L’Oreal Professionnel hebben Royston en Nick ook reclamecampagnes voor trends voor dit toonaangevende haarverzorgingconcern gemaakt. The Dream Queens verzorgen met grote regelmaat makeover columns op hoog niveau in de nationale pers en hebben meegewerkt aan bruidstentoonstellingen in Londen.
 
Het Royston Blythe Artistic Team is te bereiken op 36 Bridgnorth Road, Compton, WV6 8AE in Engeland.