X.ELLE BEAUTY door Framesi

Voortreffelijkheid, extreem vrouwelijk, extra elegant. De X staat voor superlatieven. De letter omvat eveneens de verfijnde combinatie van klassieke en moderne elementen in buitengewone kapsels.
 
  • rechte kniplijn in de nek
  • elegant kort kapsel
  • kort kapsel met lokken aan de zijkant
  • pony aan de zijkant

 
Framesi is steeds op zoek naar nieuwe uitdrukkingen in haar en doet ons nog maar eens versteld staan met mooie kapsels die meesterwerken zijn qua handwerk en alles hebben wat een moderne vrouw zou kunnen wensen. Dit omvat een verbazend kapsel, een prachtige beweging – zelfs na het wassen van het haar – en frisse designelementen die naast het gesmede pad gevonden worden.
 
Veelzijdigheid in styling is een gegeven. Drie korte haarsnitten en één lang kapsel zitten vol mooi afgestemde textuur, nauwgezet geslicede snitten, gevederde elementen en silhouetten die de echter ster – haar gezicht – ondersteunen en verheerlijken.
 
De kleuren zijn warm, aards en elegant met een zachte overgang en zonder ook maar één ruw effect. Elegant en modern, creatief en ontworpen met de recentste technieken en producten. Framesi op zijn best.
 
Kapsels: Framesi