ICÔNES van Haute Coiffure Française

Bol en vol haar typeert de winterse haarmode Icônes van de Haute Coiffure Française. Het raffinement van de modellen zit verborgen in de onregelmatige randen. Goed voor extra volume en ook om lekker tegendraads te stylen. Echt de trend van nu.
 
  • bob met bol effect
  • bolle bob
  • nonchalante mannensnit
  • kapsel voor jonge man

 
Styling
Het gebruik van stylingproducten is minimaal. Het vrouwenmodel kan extra ondersteuning krijgen met air fix force 5 van Tecni.art. De soepelheid bij de man is geaccentueerd met playbal motion gel. Spray houdt beide kapsels losjes in model. Een goed product hiervoor is fix design, ook van Tecni.art.
 
Lowlights
De kleuren voor het seizoen zijn melanges van goud- tot hazelnootbruin. Door de toepassing van lowlights ontstaat er een verfijnd spel van licht en donker. De stylisten putten dit keer uit het gamma van Inoa van L’Oréal Professionnel.
 
Nieuwe kniptechniek
Carmelo Garufi, artistiek leider van de Haute Coiffure Française: “De ongelijke pony resulteert in een sterke coupe. Ook de kniptechniek maakt het interessant.” Het haar is in één keer afgeknipt en vanaf de kruin vastgezet. Dan pas volgt het slicen van de lagen, met de punt van de schaar naar boven gericht. “Het is echt een andere manier van knippen.”
 
Kapsels & Copyright: Haute Coiffure Française