EVOLUTION

Haute Coiffure Française

Klassieke trends vervagen heel geleidelijk. Tot ze weer ontdekt worden voor een nieuwe visie op een nieuwe tijd.
 
De zomermode van de Haute Coiffure Française is geknipt voor mensen die zo flexibel zijn, dat ze zich overal thuisvoelen.
 
  • kort kopje
  • kort gelaagd kapsel
  • spoel vallend kapsel
  • bob met zachte neklijn
  • mannelijk kapsel

 
Coupe
De zomerse coupes van de HCF-haarmode Evolution zijn in de basis vrij klassiek. De uitwerking maakt ze trendy. Rondom is het haar kort en massief, maar dan wel verdeeld in weerbarstige laagjes. In contrast daarmee staat het volume bovenop het hoofd, uitlopend in een lange lok. Deze is nogal fors ingeknipt tot zwierige plukken. Door de luchtige U-vorm kan je er letterlijk alle kanten mee op.
 
Styling
De styling is flexibel. Glad, warrig of iets er tussenin. Chique of echt cool. Voor die verschillende looks zijn er uiteenlopende stylingproducten. Op het podium in Parijs gebruiken de HCF-ontwerpers daarvoor veelvuldig Wax Smootie (volume en glans) en Air Fix Force van techni.art (glad en luchtig). Bij de man houdt het modellerende A-head Web het haar in bedwang.
 
Kleur
Les extrêmes se touchent: helder platinablond met pastel beige nuances of naturel bruin vol oplichtende facetten. Het blond is gecreëerd met delicaat, ontkleurend Platinium. De bruine tinten zijn uit het gamma van Majirel, beide van L’Oréal Professionnel.
 
Kapsels & Copyright: Haute Coiffure Française