U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Kapsels Zomer  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Halflang Haar met Krullen

vorig kapsel
Vorige
Krullend halflang haar
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Heb je van nature krullen, accentueer ze dan! Krullen zijn nog steeds erg goed, maar dan wel pluis- en kroesvrije krullen. Dit kan je bereiken door je krullende haar optimaal te verzorgen. De Taming Control lijn van J Beverly Hills verzorgt het haar en brengt het vochtgehalte in balans, wat het pluizen van de krullen tegengaat. Het Crazy Curl Styling serum zorgt voor een soepele en natuurlijke krul.
 
Team John Beerens Haarstudio is gespecialiseerd in het knippen van krullend haar. Belangrijk is dat je ervoor zorgt dat het goed geknipt wordt (niet gesneden om pluis te voorkomen) voor veel volume en dat het optimaal verzorgd wordt om kroezend en pluizig haar tegen te gaan. Veel lagen knippen geeft volume aan het kapsel. Doe dit alleen in de bovenkant om zo juist de onderkant mooi vol te houden. Gebruik veel warmte in de kleur zodat je optisch nog meer volume aan het haar geeft.
 
mooie moderne kapsels
 
Collectie: Kapsels Zomer
 
Haar: Team John Beerens Haarstudio
Haarproducten: CHI en SunGlitz
Make-up: Elise Thieme voor Pupa
Fotografie: Paul Bekkers
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact