“EGO” van Klaus Müller Friseur

  • vrouwelijk pagekapsel
  • komvorm kapsel
  • veelzijdig bobkapsel
  • lang en kort haar in één kapsel
  • veelzijdig halflang kapsel
  • bob in een stiele hoek geknipt
  • kort haar met krullen
  • speelse lange haarstijl
  • bobkapsel voor oudere dames

 
Klaus Müller Hair uit Trier, Duitsland, heeft zijn eigen unieke manier om de huidige stylingtrends te interpreteren en stelt zijn huidige looks voor haar voor met de lentecollectie “ego”. De EGO collectie focust volledig op het individuele type en beklemtoont de kenmerken door de gelaatstrekken en contouren te accentueren.
 
Een herontdekken van vrouwelijkheid, een benadrukken van schoonheid en een uitstralen van individualiteit, natuurlijk en charismatisch. Dit zijn de basiselementen die Klaus Müller Hair gebruikt bij deze EGO kapsels om vrouwen te motiveren om moediger en soms zelfs egoïstischer te zijn en om hun persoonlijkheid te demonstreren.
 
Een flexibele styling en warme kleuren met zachte overgangen van tint tot tint zijn de kern van de voorstelling, op maat gemaakt van elk individu. De snit zet speciale accenten en is belangrijker dan de lengte van het haar.
 
De bob vormt de basis voor deze collectie, alhoewel die opnieuw geïnterpreteerd wordt. Dit resulteert in een trendy afwisseling met een perfect spel van vormen, kleuren en verhoudingen. De nieuwe trend boogt op extravagante creaties helemaal tot asymmetrische snitten. De pony blijft als stilistisch handelsmerk en vestigt alle aandacht op het gezicht en de ogen.
 
De lange haarsnitten zijn ofwel stomp, met rechte contouren, ofwel extreem franjeachtig en uitgedund. Het bovenhaar is kort om een fijn pagekopje te behouden binnen de lengte.
 
Korte haarsnitten bekoren met hun klassieke koelheid en precieze kniplijnen die doen denken aan de jaren 20. Ze zijn zelfs nog meer geaccentueerd door de donkere kleuren. Het haar is beduidend korter gestyled.
 
De kapsels van de EGO collectie zijn gewoon perfect voor mensen die vol zelfvertrouwen zitten en positief ingesteld zijn. Klaus Müller Hair biedt stylings voor dagelijkse kantoorlooks, maar heeft ook het perfecte kapsel voor een avondfeest; alle kapsels kunnen thuis makkelijk gestyled worden.
 
Kapsels: Klaus Müller Friseur