Art Rock Collectie

Haute Coiffure Française

Rebelse rock kleurt de haarmode van Haute Coiffure Française.
 
De wereld van de rock staat symbool voor ongetemde vrijheid. Deze revolte creëerde een explosie van creativiteit in mode en kunsten. Dit krijgt een nieuwe setting met de Art Rock Collection, de winterse haarmode van de Haute Coiffure Française.
 
  • haarsnit met een korte nekpartij
  • kapsel met kort geknipte zijpartijen
  • dynamische korte coupe
  • sterk gelaagd lang haar
  • strakke herencoupe
  • strakke mannensnit

 
Coupe
 
De coupes van de Art Rock zijn stoer en wild. Op de kruin zit het meeste volume, dat nogal ruig is uitgedund. Voeg daarbij een ruim gebruik van stevige fixatie. Geboren is de moderne mix van legendarische versies van de rock.
 
Styling
 
Variëren maar! Naar voren voor een extra rockeffect, naar achteren voor meer rust en volume. Maar omhoog of omlaag leveren ook leuke resultaten op. Stylingproducten van L’Oréal Professionnel play.ball, zoals icy.fix houden de verschillende looks perfect in model.
 
Kleur
 
Bij de Art Rock Collection van de Haute Coiffure Française horen contrasterende kleuren, maar ze blijven wel binnen hetzelfde gamma. Donker bij de aanzet, oplichtend langs de punten. Door het gebruik van deze nuances krijgt het haar meer diepte. De kleuren zijn vol en warm, zoals hazelnoot, chocoladebruin en donkerkoper. Inspiratie hiervoor leveren de trendy kleuren van L’Oréal Professionnel.
 
Kapsels & Copyright: Haute Coiffure Française