Londa Professional

Haartrends lente/zomer 09

  • gelaagde haarsnit
  • intense haarkleur
  • kapsel met uitgeknipt oor
  • lange bobsnit
  • trendy korte coupe
  • ronde haarsnit

 
Edele kleur, rijke glans en dromerig volume – dit zijn de Londa Professional trends voor de lente en zomer. De nadruk valt op kleur. Snitten zijn er in alle lengtes. Het is belangrijk dat de kapper het haar precies aanpast aan het individuele type en de gezichtsvorm van elke klant. Veelzijdigheid is een must.
 
Dames houden ervan om hun looks te veranderen naargelang de gelegenheid. Het geheim van het succes dat de veelzijdige looks van het seizoen gemeen hebben: Londastyle. Méér dan 20 stylingproducten exclusief voor het salon bieden alles wat vrouwen nodig hebben om zichzelf telkens opnieuw uit te vinden.
 
Haarkleur voor een goed gevoel Glanzend bruine tinten geven het haar een natuurlijke en eveneens verfijnde look. Gaande van piment over kardemom tot cacao kan het salon uitgelezen tinten van Londacolor combineren en die tot harmonie brengen, terwijl een levendig kleurenspel gecreëerd wordt in het haar. De professionele verzorging met de Londacare Color Vitalizer lijn frist de glans van de kleur op en garandeert langdurig plezier.
 
Schittering die het haar doet glanzen Schitterende glans, een natuurlijke look en lichtheid staan eveneens op het menu voor alle liefhebbers van rode en blonde nuances. Rijke kleuren zoals Magic Volcano en Hot Lava van Londacolor staan garant voor sterke expressie. Caramel, Champagne en Vanilla lichten de hoofden op. De kapper gebruikt ook deze reeks kleuren om een natuurlijk lijkend kleurenspel te creëren met alle nuances die op een evenwichtige manier in elkaar vloeien.
 
Een geweldig en onontbeerlijk nieuw stylingproduct is Londastyle Glamour Cream. Het werkt voor de haarpunten en eveneens voor individuele lokken of een volle pommade look. Het haar krijgt een zachte textuur en een schitterende glans. Als finishing touch zorgt Londastyle Gloss Spray voor een perfecte afwerking en intense helderheid.
 
Dromerig volume – Dag en nacht Kort of lang: de looks van het komende seizoen bezitten alleen adembenemend volume. Om het haar de hele dag lang in vorm te houden heeft de Londa Professional kapper de beste ondersteuning voor zijn klanten bij de hand: Londastyle Styling Mousse en Londastyle Volume Spray Mousse. Deze twee sterren onder de stylingproducten verlenen gericht volume direct bij de wortels en garanderen een lang blijvende volheid.
 
Foto’s: Londa Professional