EvelineCharles™ - Versatility Collectie

  • asymmetrisch kapsel
  • oor half bloot geknipt
  • oranje haarkleur
  • platina bobkapsel
  • halflang glanzend haar
  • haarsnit met het oor half bloot
  • tijdloze bob

 
Het artistieke team van EvelineCharles™ Salons Spas creëerde de Versatility collectie om de veelheid aan looks te tonen die kunnen ontstaan uit een eenvoudig mooi ontworpen haarsnit en kleur. De EvelineCharles™ Versatility collectie toont flexibiliteit, moderne stijl, vrouwelijkheid en kracht.
 
“Terwijl we de modethema’s voor de herfst van architectuur in beweging volgden, wilden we haarsnitten tonen die strikte, formele lijnen in evenwicht brachten, verzacht met pony’s en volumineuze haarbeweging,” zegt Ashley Harrison, artistiek directeur van EvelineCharlesTM. “Om deze look te bekomen, spreekt u met uw kapper over een snit met een welbepaalde vorm en zachtheid binnenin om haarbeweging te creëren.”
 
Dit seizoen zijn de kleuren van EvelineCharles™ rijk en geloofwaardig. De krachtige en warme herfstkleuren spelen met hard en zacht en tonen zo nog maar eens sterkte en vrouwelijkheid. Wanneer het gaat om kleur, dan maakt de keuze tussen een gedurfd en opwindend koper, een rijk espressobruin of een verfijnd blond, niet zoveel verschil, als u maar krachtig bent met kleur.
 
“Uw snit accentueren met een precieze kleurplaatsing zal meer vorm en flair geven aan uw haar,” zegt Harrison.
 
De herfstmaquillage is weelderig, elegant en scherp. De rijkheid van een zwoel oog keert terug in een palet van bourgogne bruintinten. Om kleur toe te voegen aan de ogen, neemt u een juweelkleurig blauw, paars of groen op. De sleutel tot succes om een zwoele blik te creëren, is op een passende manier onberispelijk kleuren vermengen. Kiest u ervoor om voor krachtig te gaan bij de ogen, houd dan de lippen kleurloos.
 
Het herfstseizoen doet denken aan een tijdperk waarin zich opdirken een alledaagse zaak was. De rode lopers toonden volle rokken, bontkragen, doorzichtige kousen, omslagdoeken, wollen kleren, sjaals en klassieke pumps. Alle stukken waren intrinsiek modern; een verfrissende benadering voor een damesachtige stijl. Deze herfst verwelkomt het seizoen van de verandering; Bij EvelineCharles™ Salons Spas, keren mode en schoonheid terug naar hun wortels van chique en mooie stijl.
 
Kapsels: EvelineCharles™ Salons Spas artistiek team