Bare Essentials van Vanilla Rooms

  • opsteekkapsel
  • gehoekte bob
  • krullen
  • wigvormig kapsel

 
Bare Essentials is de titel van de collectie van ongewoon asymmetrische kapsels gecreŽerd door Rebecca Dickinson en het artistieke team van Vanilla Rooms in Doncaster. Natuurlijk is de naam afkomstig van de lang gekende waarheid als een koe dat het haar een look maakt of breekt.
 
Geen enkele vrouw is goed gekleed zonder goed gekapt haar en in sommige omstandigheden is prachtig haar al wat nodig is om te zorgen voor een mooie look. Het overheersende thema van de collectie lijkt dat te zijn van lange wapperende vormen.
 
Elk kapsel heeft een uniek silhouet dat de aandacht trekt en weerhoudt. Met behulp van veel van de klassieke stylingtechnieken is het creatieve team erin geslaagd om een selectie van blikvangende kapsels te creŽren op basis van schijnbaar eenvoudige stijlelementen.
 
De haarkleur voor de meerderheid van de kapsels valt in de reeks van medium tot lichte, gouden, en beige blonde tinten, met de verblindende uitzondering van het eerste kapsel dat een koffienuance heeft met subtiele zwarte highlights.
 
Haar: Rebecca Dickinson voor Vanilla Rooms, Doncaster
Make-up: Justine Collins
Styling: Vanilla Rooms Artistic Team
Fotografie: Richard Miles