Director’s Cut

Unisex kapselcollectie

Op 3 april 2009 kwam het nieuwe lifestyle label UNISEX op de markt met zijn kapselcollectie “Director’s Cut”. De nieuwe looks ademen elegantie uit, ze tonen de evolutie van het bedrijf dat gedurende twee jaar de huidige trends gedomineerd heeft wanneer het aankomt op straatstijl.
 
“Onze doelgroep is groter geworden,” legt Pino Galanti – creatief directeur die de nieuwe kapsels ontworpen heeft – uit. “Wie vooruit wil zijn op de trends, moet klaar zijn om constant te verbeteren en te veranderen.”
 
  • kort haar tegen de nek
  • variant op een bobsnit
  • vrij vallende krullen
  • mannensnit met kuif

 
De nieuwe collectie blijft nog steeds trouw aan de UNISEX stijl: hip, buitengewoon, verschillend. Nog een nieuwigheid is het Sicca knipsysteem dat gebruikt wordt voor de nieuwe kapsels en speciaal voor UNISEX ontwikkeld werd door Pino Galanti. Voor het eerst laat “Director’s Cut” ons een kijkje nemen achter de schermen en toont het ons Pino met zijn team in hun creatieve proces. Als resultaat vinden we een collectie die tegelijkertijd elegant en extravagant is; dit is anders, maar het blijft trouw aan de stijl van het bedrijf. Het is UNISEX.
 
UNISEX werd opgericht in het jaar 2000 door meesterkappers Hoger Schmitz en Giuseppe Pino Galanti. Later voegde marketingexpert Heinz Clever zich bij het team. Sindsdien was het label steeds een cultmerk in de industrie. “Met méér dan 80 salons zijn we aanwezig in veel Duitse steden,” legt Clever uit. “Soms met méér dan één salon en steeds op de beste locatie: in de Ehrenstrasse in Keulen, direct op de Alexanderplatz in Berlijn, in trendy Altona in Hamburg en ook in Düsseldorf.”
 
Kapsels: UNISEX