EvelineCharles™

Kapselmode lente 08

  • zachte bob
  • jaren 20 bob
  • kort blond kapsel
  • krullend haar
  • nieuw kort kapsel
  • korte haarsnit
  • funky haarstijl

 
Mode is soms mÚÚr een evolutie dan een revolutie. Dit seizoen is de mode be´nvloed door de jaren 20, 70 en 80. De lentecollectie van EvelineCharles voegt moderne elementen toe aan deze iconische modetijdperken. Met een look voor elke vrouw boezemt het seizoen vertrouwen in.
 
Dit seizoen zien we overal kort haar: in tijdschriften, bij topmodellen en op de catwalk. De allernieuwste haarsnitten hebben korte lokken in geometrische bobs, losse korte snitten, een sterke pony en zachte laagjes die zorgen voor kracht en vrouwelijkheid. De snitten zijn glad en glanzend oftewel zacht met vrouwelijke beweging.
 
Langer haar straalt een sexy gevoel en speelsheid uit doorheen de zachte lagen rond het gezicht in een warrige, gelaagde look ge´nspireerd op de late jaren 70. Voeg een sterke pony toe om de look te vervolledigen. Ponyĺs vindt u overal dit seizoen.
 
Overtuigende, sterke kleuren passen bij de gedurfde snitten. Be´nvloed door het volledige kleurenspectrum wordt dit seizoen gekenmerkt door ijzige blondtinten verhelderd met warme tonen, platina blond, donkere chocoladenuances, bordeaux rood en rijke kopertonen. De kleuren schitteren en stralen energie uit; ze creŰren een spel van schaduw, licht en kleur.
 
De kleuren van dit seizoen bekomt u via een krachtige kleurgradatie. EfficiŰnte kleurlaagjes laten toe dat het haar beweegt en zo ontstaat een krachtige kleur wanneer het haar aan de Úne kant valt en een subtiele look wanneer het in de andere richting beweegt.
 
Make-up zorgt voor een onberispelijke huid, bronskleurige wangen, heldere lippen, koperachtige ogen en een regenboog van heldere oogschaduwen. Met zoveel schoonheidstrends zijn er genoeg redenen om uw look elke dag te veranderen.
 
Kapsels: EvelineCharles™ Salons Spas artistiek team