Londa Professional

Herfst/winter 08/09

Snitten met persoonlijkheid
 
Kort, expressief en opwindend vrouwelijk – zo zijn de kapsels voor het herfst-winterseizoen. De nadruk ligt op veelzijdigheid. Van klassiek tot romantisch en zelfs vooruitstrevend – de nieuwe snitten kunnen gerestyled worden om te passen bij elke stemming en wens.
 
De sleutel tot succes van de eenvoudige looks: precieze snitten, schitterende kleur en de exclusieve salonseries Londastyle. Met méér dan 20 stylingproducten hebben kappers en klanten alles wat zou kunnen nodig zijn om een professionele snit steeds opnieuw uit te vinden.
 
  • haarsnit met een korte nek
  • sportieve korte kapsels
  • jongenskapsel

 
Kort en schitterend
 
Victoria Beckham, Katie Holmes en Rihanna deden het al voor: korte haarsnitten met charisma zijn een must het komende seizoen. Korte nekken, lang dekhaar en volume achteraan het hoofd vormen de sleutel tot een vrouwelijk silhouet. Varianten met langer haar in de nek zijn in harmonie met getextureerde contouren en een korte pony.
 
De nieuwe ster tussen deze nieuwe korte kapsels die hot zijn: een afgeronde pony, smalle zijkanten, een korte nek en een haast onzichtbare toename in lengte bovenaan – een kapsel dat pure vrouwelijkheid uitademt. Londastyle Styling Mousse garandeert een sterke steun. Londastyle Gloss Spray is onontbeerlijk voor intense glans en expressieve schittering.
 
Vrouwen die geen afstand willen doen van hun lange haren vinden hun oplossing in een progressieve versie van de bob. Extra lange, vederachtige zijsecties creëren de vrouwelijke lichtheid. Een compacte nekzone brengt natuurlijk volume in het kapsel. Grafische contouren en een volle en scherpe pony creëren opwindende accenten.
 
De nieuwe looks werden tot de perfectie gebracht met een schitterende haarkleur. De beste manier om alle kenmerken van een precisiesnit te doen uitkomen. Het motto is: hoe opvallender de snit is, hoe bedeesder de kleur zou moeten zijn. Sherry, espresso, kaneel en kardemom bereiden alles perfect voor voor de sterke nieuwe snitten. Deze expressieve tinten zijn versterkt door Natural Breeze.
 
Geïnspireerd door de natuur en haar elementen heeft Londa Professional een verfrissend kleurenspel samengesteld met flatterende blondtinten en eveneens nuances in koper en goud. In plaats van te zweren bij hevige contrasten, zijn natuurlijke accenten de focus vanaf nu. Londacare Farbglanz Shampoo en voedende spray garanderen een lange levensduur van de kleur.
 
Mannelijke klassiekers
 
Kort, onderscheidend en mannelijk – dit is de nieuwe trend voor heren. Platte, compacte achterkanten benadrukken de mannelijke vorm van het hoofd. Langere secties bovenaan laten flexibele stylingvarianten toe. Het thema voor de pony is ofwel kenmerkend en kort ofwel vol en lang. Londastyle Blue Gum en Flexible Spray garanderen een makkelijke styling en veelzijdige looks.
 
Wanneer het aankomt op haarkleur, dan wordt de trend gevormd door matte en koele nuances. Subtiele highlights en verfijningen van de natuurlijke tint bevestigen dit natuurlijke kapsel.
 
Foto’s: Londa Professional