Koperachtige spiraalkrullen


Naar dit plaatje kijken is misschien het zich voorstellen van het gezicht in het marmer gemaakt door de kunstenaar Pygmalion en tot leven gebracht door de gebeden tot Aphrodite. Zelfs de mooie Galatea, op wie Pygmalion, haar schepper, verliefd werd, kon niet mooier geweest zijn of mooier gemaakt worden.
 
De look hier is een bewijs dat zorgvuldig vakmanschap leidt tot perfectie: de robijnkleurige lokken zijn namelijk zorgvuldig naar de bovenkant en kruin van het hoofd getrokken en gesculpteerd in een waterval van koperachtige spiraalkrullen om de koele grijze ogen te omkaderen en een blozende blos te geven aan de porseleinen huid.
 
De krul kan op verschillende manieren gecreŽerd worden. Hier werden vermoedelijk spiraalvormige tools gebruikt in een wet set met sterk steungevend product voor een lang blijvend resultaat. In dit geval kan het haar omhoog gedaan worden nadat de krul erin zit. Anders kan het haar eveneens gekruld worden met de krultang en in de gewenste vorm geschikt worden. Het voordeel van deze laatste methode is dat u de krul makkelijk doelgericht kan plaatsen. Indien beide methodes uitvoerbaar zijn voor de situatie, dan kunt u beide combineren. Gebruik een klein beetje haarlak om definitie toe te voegen, kroeshaar te verminderen en de lange levensduur van het kapsel te verhogen.
 
Collectie: Unleashed
 
Haar: Asif Yvette Artistic Team
Make-up: Hayley Britton
Art Direction: Richard Miles
Fotografie: Richard Miles