pixel
 U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Unleashed  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Haar gewikkeld als een sjaal

vorig kapsel
Vorige
Haar dat als een zijden sjaal werd gebruikt
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Ze rijdt snel in haar glanzend rode cabriolet en de banden doen haar genot weerklinken naarmate ze de bochten van de weg neemt terwijl ze zich doorheen de heuvels van Hollywood wringt. De zon is ondergegaan en haar zonnebril ligt opzij op de lederen zetel naast haar. Wanneer haar koplampen op het landschap beneden schijnen, lacht ze bij de gedachte dat ze gewoon nog een ster is die haar spoor volgt in de nacht van Hollywood.
 
Ons sterretje hier heeft haar haar gewikkeld in een zijdeachtige, ebbenhoutkleurige sjaal – alleen is het zo dat de sjaal haar haar IS. Dit lange zijdeachtige haar is zacht gestyled en ligt dicht tegen de hoofdhuid en omhelst het gezicht, het weefsel van een zijden sjaal nabootsend. Het haar werd onder de kin getrokken en in een knot gedaan in de nek, waar de haarpunten naar voor getrokken werden om over de borst te vallen. Dit vereist duidelijk haar dat voldoende lang is. En het is nog duidelijker dat het haar gezond moet zijn en steil geföhnd en gestraightened moet zijn en daarna gladgemaakt met zijdezachte producten om het te beschermen tegen spanning en schade.
 
Collectie: Unleashed
 
Haar: Asif Yvette Artistic Team
Make-up: Hayley Britton
Art Direction: Richard Miles
Fotografie: Richard Miles
 
Gratis kapsels tester
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact