Hyper Classic

Bennie Pollard and Team BennieFactor

  • korte snit
  • modern kort haar
  • kurkentrekkerskrullen
  • kort haar look
  • kort geknipt haar

 
Een collectie vol tijdloze kapsels met een creatief nieuw randje leverde Bennie Pollard de eerste plaats op in de North American Hairstyling Awards (NAHA) in de categorie Contemporary Classic (eigentijds klassiek).
 
De vijf creatieve, unieke en draagbare kapsels overtuigden met hun traditionele schoonheid die nieuwe artistieke hoogtes kreeg door de bedreven handen en visionaire ideeën van het BennieFactor Team.
 
Het was het tweede geweldige NAHA succes voor Bennie na zes nominaties en het winnen van de competitie vier jaar terug met een collectie voor de avant-garde categorie.
 
De Hyper Classics zijn er in steile, krullende, korte, halflange en asymmetrische vormen glinsterend in een selectie van heerlijke kleuren in geaccentueerde natuurlijke tinten. Volgens het BennieFactor motto “eenvoudig is het beste” is er geen ingewikkelde en verwarrende poeha met de kleur. Het haar vertoont een solide kleur, maar met goed geplaatste kleureffecten en –contrasten.
 
Snit en kleur zijn goed gepland en ontworpen met uiterste precisie en artistieke bedrevenheid.
 
Gemaakt voor moderne vrouwen die geworteld zitten in traditie, maar hun avontuurlijke en creatieve kantje niet willen verbergen en die het leven en de mode verheerlijken.
 
Haar: Bennie Pollard and Team BennieFactor
Make-up: Lesa Miller
Fotografie: Edward Brown