Met het scheermes geknipt


Zachte, gouden, mediumblonde tinten vermengen zich in dikke lokken en creren een diep, dimensionaal gezicht in de zijdeachtige, gladde styling. Dit kapsel is gebaseerd op de traditionele korte snit en is een langwerpige interpretatie van die klassieke look. De korte laagjes in de nek en zijkanten wijken voor langere lengtes en contour op de voorgrond.
 
De gelaagde lokken zijn getextureerd met een scheermes voor een zachtere, piekerige look, vooral bij de pony, waar het haar een brede, afgeronde punt vormt vooraleer het in een grote boog over de wenkbrauw valt. Het effect van valse bakkebaarden vr de oren omlijst op doeltreffende wijze het gezicht en legt de nadruk op de lengte van het gezicht.
 
Met zon licht volume en textuur moet de styling zacht zijn. Start met fhnen op lage warmtestand tot het haar bijna droog is (met behulp van beschermende producten) en doe daarna een licht stylingproduct op het haar om het kapsel definitie te geven en de gladde look in de afgewerkte versie te behouden.
 
Collectie: Spotlight
 
Kapsel: P.A.M. creatieve team
Creatieve team: Mandy & Pietro, Carla & Melanie, Anne & Daniela
Visagiste: Christine Eleven
Fotografie: Thommy Mardo