Redtropolis

Bennie Pollard and Team BennieFactor

  • intens rood haar
  • krullend rood haar
  • kapsel met kleine krullen
  • lange opgeknipte coupe
  • radicaal korte haarsnit


 
Ze zullen opgemerkt worden. Alle hoofden zullen hun richting uitgaan en ze zullen inspireren. Ze zijn kunstzinnig en onvergetelijk. En het meest nog van al, ze zijn rood.
 
Met Redtropolis, een nieuwe collectie vol verrukkelijke kapsels, verwennen Bennie Pollard en zijn BennieFactor Team ons met een reeks intense looks die lijken te exploderen in hun crescendo van kleur en stijl.
 
Rood, met zijn kracht, zijn vurig verlangen en levenslust, heeft millennia lang geïnspireerd en verleid en doet dit vandaag nog steeds. Het lijkt alsof deze kleur, zo zwaar met symboliek beladen, de echte kern raakt van ons bestaan en niemand onverschillig laat. Er is geen tussenweg voor rood. Rood is steeds extreem en toch puur. Het is een directe kleur die geen compromissen maakt.
 
Deze kleurervaring combineren met kapsels die de invloeden van verschillende decennia samenbrengen en daarvan de beste elementen nemen en ze tot nieuwe hoogtes brengen, was een meesterlijke stap voor Bennie Pollard, waarmee hij nog maar eens bewezen heeft dat hij een echt visionair en artiest is.
 
De Redtropolis looks zijn vurige cocktails van retro-ideeën vermengd met een vleugje sciencefiction, opgediend met een gloeiende vlam. Ze zijn gemaakt voor de wereldse en avontuurlijke, zelfbewuste vrouwen van vandaag die zichzelf durven uit te drukken, maar nooit hun hoge normen zouden compromitteren.
 
De 25 jaar ervaring van Bennie Pollard en zijn artistieke en uiterst professionele benadering zijn zichtbaar in elke aparte creatie. Hij is steeds geïnspireerd geweest door hoogmode en bracht verschillende vormingsjaren door in Miami in het midden van de jaren 80. Toen hij terugkeerde naar zijn geboortestad Kentucky, vol nieuwe vaardigheden en inspiratie, begon Bennie zijn imperium op te bouwen.
 
Positieve bevestigingen beheersen zijn werk en zijn privéleven. Bennie gelooft dat wensen en gedachten in feite kunnen uitkomen en hij gebruikt de kracht van positief denken om zijn eigen persoonlijke wereld en zijn business te ontwikkelen.
 
Naast het winnen van verschillende awards en het in de top 20 staan van beste salons in de VS, ontwikkelde Bennie Pollard zijn visie met een lijn van reinigende, voedende stylingproducten die ontworpen werden met de creatieve haarartiest in gedachten. De producten die bijvoorbeeld omvatten een “b more” building spray, de “b ready” lasting spray, “b creative” pomade en “b excellent” finishing spray met glans zijn hoge kwaliteitstools die onderling kunnen vermengd en samen gebruikt worden.
 
Haar: Bennie Pollard and Team BennieFactor
Make-up: Lesa Miller
Fotografie: Edward Brown