Neoteric

Courtney Treyvaud @ Mieka Hairdressing

  • look met moderniteit
  • krullenbob
  • haarstijl met bovenknot
  • lange wapperende haren
  • korte snit met bakkebaarden
  • bob met ondersnit

 
Neoteric is een antwoord op de complexiteit en het extreme die de hedendaagse moderichting kenmerken. Ge´nspireerd op eigentijdse, maar toch tijdloze klassiekers, toont Neoteric een frisse modernistische beweging. Zuivere structurele vormen worden aangevuld met harmonieuze tinten in een zachte, mooie afwisseling. Neoteric is eenvoud op zijn best, die toelaat dat de schoonheid van prachtig haar voor zichzelf spreekt.
 
Tijdens de lente/zomer van 2008 zal alles draaien om het vormen van een contrast met de New Rave moderichting die momenteel zegeviert. Het komende seizoen zal afstappen van de opzichtige neon digitale trends en zal meer monochroom, metaalachtig, eenvoudig en elegant worden. De bob zal opnieuw ôinö zijn, maar dan wel korter voor de zomer en meer klassiek van vorm ľ denk aan de jaren 20 en Frans ge´nspireerd.
 
Vormen zijn zuivere eenvoudige sterke lijnen of tonen zachte sexy krullen. De kleuren zullen lichter en warmer zijn, een reactie op de op Cameron Diaz ge´nspireerde waanzin die het land teisterde. Blond zal in warmere nuances zijn met subtiele variatie of in pastellila en/of leisteenkleur. Rijke bruin- en roodtinten zullen eveneens erg sterk gekenmerkt zijn door een milde toonvariatie. De trends zullen een fris eigentijds gevoel hebben, maar nog steeds tijdloze klassiekers behouden.
 
Haar & Kleur: Courtney Treyvaud @ Mieka Hairdressing
Stilist: Jordan Moore
Make-up: Benn Jae
Fotografie: Trevor King
Producten: Wella Professionals