Snit die de gezichtsvorm accentueert


Hier hebben we een snit die de gladde stompe lijnen van de bob neemt en die combineert met de omtrek van de komvormige snit. De snit heeft een zacht buigende omtrek die de vorm van het gezicht beklemtoont en de kromming van de nek streelt. De haarpunten zijn lichtjes getextureerd en de omtreklengtes kregen lichtjes ondersnit om de zachte binnenwaartse draai van het haar te creëren. Dit helpt om het sferische silhouet te vormen dat een anders hoekig gezicht flatteert.
 
De zachte, warme, bruine kleur werd bij het voorhoofd verhelderd door dunne straaltjes blond die het gezicht opvrolijken en de aandacht op de ogen vestigen. Het kapsel werd geföhnd met beschermende producten (die niet al te zwaar zijn) en een ronde borstel en mogelijk met de stijltang gladgemaakt voor de satijnachtige finish die u hier ziet. Een klein beetje haarlak kan gebruikt worden om het haar nog meer te doen glanzen en om een rijkere schittering te geven aan de kleur.
 
Het kapsel zal duidelijk niet bij elke vrouw passen, maar het zal wel geschikt zijn in de meeste omgevingen, aangezien het zowel eenvoudig als elegant is.
 
Collectie: Damien Rinaldo
 
Kapsel: Hair Machine Adelaide, Australië