“Pure” door Axel Marens

Sinds 1994 stelt Axel Marens Salons twee keer per jaar nieuwe collecties voor. Elk doordrongen van de eigen filosofie en inspiratie voor het komende seizoen en meest van al van de creativiteit van echte artiesten in de wereld van het haar.
 
  • grote krullen
  • halflange haarstijl
  • grote krullen
  • grote krullen

 
Bij deze nieuwe kapsels is het woord van het seizoen zuiverheid. Werkjes van schoonheid en uitmuntendheid die er natuurlijk en uniek uitzien, buitengewoon tot de perfectie gebracht door de scherpe schaar en getalenteerde handen van het team rond Franck Ranéa.
 
Twee elementen komen voor in alle kapsels uit de nieuwe “Pure” collectie – lucht en licht. Lucht in de vorm van wind, met de creatie van prikkelende beweging of als een zacht briesje dat donzige lichtheid brengt in het haar. Het licht reflecteert als een subtiele glans vanuit de haarkleuren, die recht uit de natuur lijken te komen.
 
De “Pure” lijn vertoont een subtiele mix van eenvoud en finesse, onverwachte texturen en lijnen, beweging en artistiek detail. De lijn werd gecreëerd voor de moderne vrouw die het allerbeste verlangt en zo mooi mogelijk wil zijn.
 
Kapsels: Axel Marens
Foto's: ©Groupe Ranéa