Matinée van Davines

Moderne haarkleuren
 
De geest van proefneming en ruimheid van opvatting tegenover elke esthetische inspiratie heeft Davines steeds geleid langs het pad van artistiek onderzoek in zijn meest weergaloze facetten.
 
Van de affiniteit met de visuele kunsten zijn Brian Suhr en Kirsten Demant – ontwerpers van de nieuwe Davines kleurcollectie voor de lente/zomer – overgegaan naar de meer verfijnde poging om een band te creëren tussen haar en kunstmuziek.
 
Hun bron van inspiratie is afkomstig van de groep Air en hun extreem verfijnde muziek, die het resultaat is van een interessante contaminatie van melodie, klassieke muziek samen met elektronische muziek, synthesizerklanken van Jean Michel Jarre en Vangelis en lichte, geïmproviseerde jazzgeluiden.
 
Een universum van complexe en stimulerende klanken, op een gedurfde manier getransfereerd naar het haar in een ritmische combinatie van diepe, warme tonen, gecreëerd met de nieuwe Davines Mask 5.14 CPS en 6.14 CPS nuances.
 
glad kort kapsel
 
bob tot aan de kin
 
bobkapsel met volume
 
warrig gestyled lang haar
 
Voor de kapper is “Matinée” het startpunt voor een extreem modern kleuraanbod dat aanpasbaar is aan de wensen van de klanten, waarbij het ritme van een onverwachte glans verbonden wordt met een beslissende kleurintensiteit, met het beklemtonen van de kleurrijke dieptes en de snitvariaties op het thema.
 
“Matinée” is een opeenvolging van beelden, zowel stilistisch coherent als sterk suggestief, een collectie die perfect kan geïntegreerd worden in het globale salonaanbod, dankzij de exclusieve tools die hiervoor bestudeerd werden door Davines, zowel voor het tonen als voor het efficiënt begrijpen van het nieuwe aanbod.
 
Haar: Brian Suhr en Kirsten Demant voor Davines