Gold Label door BUNDY BUNDY

  • lang krullend kapsel
  • jaren 50 haarstijl
  • lange golvende haren
  • S-vormige haarsnit
  • gladde korte haarsnit
  • mooi opsteekkapsel
  • haarstijl met haarstukje
  • haarstijl met 3 paardenstaarten
  • feestelijk opgestoken haar

 
De trendy looks van BUNDY BUNDY
 
Goud & glamour zover het oog reikt: bij Givenchy, Halston en, natuurlijk, McQueen. Dit seizoen kunnen zelfs diehard minimalisten zoals Gabriele Strehle niet weerstaan aan de magie van het edelmetaal of aan de belichaming van Hollywood chic en hebben ze cocktailjurkjes ontworpen met een glitterlook.
 
Het Duitse magazine Vogue bijvoorbeeld bloklettert “Trends: drama de luxe” als coververhaal over het komende herfst-winterseizoen. De lolitastijl en de obsessie voor jeugdigheid ermee verbonden behoren nu tot het verleden en sterke, zelfbewuste trendsetters en echte, perfect elegante vrouwen zijn nu hét van hét.
 
Er lijkt een echt verlangen naar glamour en transformatie aan te komen de volgende maanden, dat zich eveneens uitbreidt naar haarsnitten. Geïnspireerd door de huidige stijlcode – namelijk “gekleed voor de gelegenheid” – zocht het artistieke team van BUNDY BUNDY naar het kapsel dat past bij deze nieuwe trendy looks. Ze besloten om te focussen op het vakmanschap van het art-decotijdperk, terwijl ze het gingen updaten, innovatieve technieken ontwikkelden en een vleugje Studio 54 attitude toevoegden aan de nieuw gecreëerde look. Het resultaat: het nieuwe Gold Label van BUNBY BUNDY.
 
De nieuwe trendy styling van BUNDY BUNDY
 
Volgens BUNDY BUNDY is gezond, vol haar de sleutel tot een prachtige look. Dankzij verfijnde en gepersonaliseerde snitten en verwennende behandelingen kunnen haarartiesten bij BUNDY BUNDY dit effect bekomen zelfs met probleemhaar. Eens deze basisbehoefte voor een BUNDY BUNDY couturesnit gevonden is, zijn er geen grenzen meer. Afhankelijk van hun stemming en stylingkeuze kunnen klanten daarna munt slaan uit de uitgebreide ervaring en innovatieve kracht van BUNDY BUNDY.
 
BUNDY BUNDY kappers staan tot uw dienst om uw “unieke” look te vinden. Vertrouwend op de expertise van BUNDY BUNDY haarartiesten, zullen onze klanten hun unieke trendsetting zelf ontdekken deze herfst. Beschikbare technieken gaan van eenvoudige kneepjes en fixeermiddeltjes zoals gedraaide vlechten of haarstukjes tot gouden draden die op een artistieke manier in natuurlijk haar gevlochten worden.
 
De nieuwe trendy kleuren van BUNDY BUNDY
 
Enthousiastelingen van de innovatieve kleurtechniek van BUNDY BUNDY hebben die zelfs beschreven als toegepaste kunst omdat de “Luxury Shades” techniek van BUNDY BUNDY zelfs de schoonheid van de natuur ver lijkt te overstijgen. Om de geselecteerde basistint aan te vullen, worden twee bijkomende donkerdere en twee lichtere kleuren snel aangebracht op het haar, millimeter per millimeter. Het resultaat is een verbluffend schitterende, levendige en glanzende kleur.
 
De fascinerende lichtreflexen die met deze techniek bekomen worden, worden erkend als één van de vele specialiteiten van BUNDY BUNDY: de kleurcollectie van dit jaar is onweerstaanbaar. De trendy kleuren omvatten honingblond, koffie met melk, karamelbruin en een tint van pikante Spaanse peper.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team