eMotion

Landesinnungsverbandes des bayerischen Friseurhandwerks

  • warrig halflang haar
  • punkachtige look
  • extragrote krullen
  • jaren 40 look
  • jongenskapsel
  • halflang herenkapsel

 
De nieuwe zucht naar luxe brengt beweging op de hoofden: krullen en golven, getextureerde snitten en levendige kleuren.
 
De nieuwe chic betekent: luxe. Mode die zich van haar mooiste kant laat zien. Tot in de puntjes verzorgd, decoratief en gevuld met affectie voor detail. De nieuwe luxetrend betekent het openen van de glorierijke vleugels van creativiteit in mode. Elegantie, charme, weelde, finesse en extravagantie liggen aan de basis van de kapsels en themaĺs van de nieuwe mode.
 
Dit keer gingen de modegoeroes in Parijs, Milaan en New York goed terug in de tijd en vielen ze in zwijm voor de herinneringen aan mode-iconen uit vervlogen tijden. De vintage trend is ge´nspireerd op de jaren 20, 40, 50, 60, 70 en 80 van de voorbije eeuw.
 
Krullen en golven drukken emoties en krachtige schoonheid uit.
 
De nieuwe zucht naar luxe brengt beweging op de hoofden. Dit betekent voornamelijk: eigentijdse krullen en golven. En eveneens sterk gelaagde snitten en kleuren die zorgen voor trillende accenten. De huidige trend van luxe is ondenkbaar zonder de weelderige krullen en het gestructureerde design. Krullen en golven staan voor emotie en krachtige schoonheid. Ze zijn symbolen van een herontdekte vrouwelijkheid en ongetemde mannelijkheid. Steil haar is ook in. Kleureffecten beklemtonen het spel tussen lange en korte lengtes, tussen asymmetrische en compacte lijnen.
 
Beweging in het haar is het belangrijkste thema in de haarmode van dit seizoen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het tegen mode bestand professionalisme en vakmanschap van de kapper. Hogekwaliteitsbehandelingen voor het haar zoals snitten, kleuringen, hervormingen creŰren weelderige looks, aangepast aan elk individu. Geleid door creatief directeur Winfried L÷wel stelt het modeteam van het LIV deze collectie voor.
 
Foto's: Landesinnungsverbandes des Bayerischen Friseurhandwerks